Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Devrim Ordusu Komutanlarını Nasıl Buldunuz?

Komutanları Nasıl Buldunuz?

  • Tasarımları başarılı, iyi bir hava verdiler.

    Kullanılan: 41 20.8%
  • Tasarımları başarısız, istenilen havayı veremediler henüz.

    Kullanılan: 38 19.3%
  • Bazılarını beğendim, bazılarını beğenmedim.

    Kullanılan: 78 39.6%
  • Nötr.

    Kullanılan: 16 8.1%
  • Meh.

    Kullanılan: 24 12.2%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Ben King Sabo’da delik açacak nerede dedim onu anlamadım.Ace’in eli yanmıştı öyle olması bile vs kaybetmesi için yeterli bir sebep olabilir.
Yav o zaman ne kadar etkisi olacak. Luffynin eli yandı da ne oldu... Dövüşe yön veren bir şey değil küçük etkiler... Sabo haki anlamında, King'in net üzerinde o hafif üstünlüğünü nötrler. Ayrıca Kingin ateşi üstün olsa da... Bu adam Logia değil zoan bedeni var Sabonun hikeni her türlü zarar verir.
 
@Mewtwo Katayı niye hiç sevmiyon la... Adama Kral haki verip özel tutmuş işte... Zoro bir de ileri seviye kral haki kullandığı bir savaşta rakibinin kral hakisi yoktu. En güçlü denilen Kaido ve Newgate'in sağ kollarında bile kral hakisi yok. Rayleigh övmüş işte adamı daha ne olsun.
Severdim kısmı Jack'i yener denene kadar bu arada xd.


Doffy abartılmıyor hakkı savunuluyor sadece. :) Hakkına girenlere karşı.
Ondan amiral eder dedin değil mi :D Red Hawk yedi diye %40 lara düşürüyordunuz adamı.Hep diyorum ya Rasim Ozan algı konusunda sizden ders alır :D Herkesi kandırabilirsiniz bunlarla :D
 
Son düzenleme:
Severdim kısmı Jack'i yener denene kadar bu arada xd.



Ondan amiral eder dedin değil mi :D Red Hawk yedi diye %40 lara düşürüyordunuz adamı.Hep diyorum ya Rasim Ozan algı konusunda sizden ders alır :D Herkesi kandırabilirsiniz bunlarla :D
Hakkı olanı söylüyoruz mangaka demiş biz değil.Mangaka güçlü müttefik diyor amiral düşünmem mantıklı.İlla en güçlü amiral olacak diye birşey yok sonuçta. :)
 
Adam mangada bildiğin ağzından Kaido gibi magma bile atsa yok meyve hiyerarşisi o magma aynı magma değil benim ülkemin koyunu değil muhabbetlerine girersiniz o yüzden tartışmam bile daha fazla sizinle vakit kaybı.:artiz:
Aga bilmiyorum ya ben çok farklı düşünüyorum ya da siz. Yaptığınız bazı yorumlar beni hayrete düşürüyo. Mesela King'in magmasına Akainu muamelesi yapmanız, Pika gibi ayakçıyı Vergodan güçlü, onu sadece komutanlar yenebilir gibi yorumlarınız falan bazen bu yorumları acaba şakamı yapıyorlar bizimi trollüyorlar diye okuyorum yapmayın gözünüzü seveyim :D
 
Dragon>=Yonko>Amiral>=Sabo bence şu anda. Hatta Sabo sonraki görünüşünde amiral seviyesi bile olabilir. Ace gibi ayrıcalıklı bir çocuğa karşı kazanıyordu sanırım dövüşlerde. Ufak farkla kaybediyor da olabilir. Ki ileri seviye silahlanmasından bahsetmiyorum bile. Hikaye için önemi de belli. Ana karakterin kardeşi olması yeter.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık