Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Zaman Kapsülü (2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ananla birbirinizi yemeye devam etmiyorsunuzdur umarım.
Babanda adam olma yolunda adım atmıştır inşallah.
Lütfen salak saçma insanlarla boş polemiklere girmemiş ol valla o gereksizler için kendini yormaya değmez zaten yarısı -hapşuu- anladın sen 😌(inş)
Agalar noldu? Hele civciv noldu? Civciv defteri kapandı mı yoksa rüyalara devam mı? Valla kapanmasa da sorun yok herhalde yani zararı yok gibi şuanda. Tabi gelecekte üzer mi belli olmaz ama bana karşı kibar bee bozmaz o bozmaz. Zengin agayı da merak ediyom valla.
Bi de okul işi var. Bunu okuduğumda üni sınavına hazırlanıyor olcam... umarım bir hedef belirlemişsindir, gerçekten istediğin bi hedef. Umarım kafanı başına toplamışsındır üni konusunda. Bu negatif düşüncelerden kurtulmamışsan da kurtul. Yksye çok az kaldı.
Ve SUDE LAN 18 OLCAN 2 AYA LANN koca kız oldun bee yerim ben seni anneeeem oy kuzum üzme kendini ne aile ne aşk ne arkadaşlık ne de okul için. Bu senin hayatın ve bu hayattaki en değerli şey sensin. Ne anan ne baban ne civciv ne yks ne de başka bir şey.
Ne olursa olsun, şuanda ne durumda olursan ol ben, sana güveniyorum. Zaten tek güvendiğim de sensin. Salaksın, safsın, sakarsın ama benim geleceğimsin. Hayatında kimse kalmasa bile ben seni seviyorum 😚
 
Wanonun bitmesi ve büyük savaşın oluşma sebebi
Birde artık endişeli bir gelecek olmaısnı istemiyorum güzel bir gelecek olsun
 
Kendini sev.
Hiç kimseye ve hiçbir şeye haddinden fazla değer verme.
Tutamayacağın sözler verme.
Yarım bırakacağın işlere başlama.
Kendini bilerek hedef koy.
Acele etme.
Sevdiklerine onlara değer verdiğini göster.
 
Her yıl sonu benim için aynı, özel değil. Hep yalnız olduğum için sanırım, bu seneye de 1 adet 140g asorti mix ve 1 adet 50cl bud ile giriyorum. Hayal demeyelim de eski kasa mercedes w124 ve benzeri modellerinden bir tane almak istiyorum. Yeni yıldan beklentim bu. Herkese sağlıklı mutlu yıllar.
 
Konuyu gizlemiştim, herkese tekrardan açıyorum.

1 yıl önce kendime bıraktığım şarkıları dinlemek güzel hissettirdi.
 
Hiç bir beklentim yok.Her yıl gibi boktan bir yıl olacak.
Umarım bu yıl üniversitede istediğim bölüme yerleşirim onun yanında Ingilizce öğrenmek de istiyorum ,umarım bu yıl hatrı sayılır derecede öğrenebilirim.Kemanda da yıllardır öğrenmeyi isteyip de öğrenmek için hiç vaktim olmadığı için öğrenemediğim parçaları öğrenmeye ufaktan başlamak istiyorum şimdilik aklıma bunlar geldi inşallah bu mesaja tekrar baktığımda bu yazılanlar gerçekleşmiş olur .
iş, okul birlikte gidince çok yoğun bir dönemden geçiyorum. bakalım halledebilmiş miyiz o işleri.
Bu yıl değil de bundan sonraki yıl asıl önemli olan benim için. Yurt dışına yerleşicem büyük ihtimalle daha gelmem Türkiye'ye uzun bir süre. Bu yıldan tek beklentim yanında keyif alabiliceğim diğerlerinden benim için daha özel bir birey bulabilmek. Gereksiz insanlar boşa vakit çalıyorlar.
Geçen sene bu zamanlar sınav kaygısı yaşıyordum şuan istediğim bölümü kazandım ama benim için işler hala bitmedi.Son birkaç haftadır ALES sınavına hazırlanmaya başladım ve sınavdan iyi almayı umut ediyorum.Bunun dışında bu seneyi iyi bir ortalama ile bitirmek hedeflerim arasında.
Kriptoparalardan vurgun yapmak, sevdiklerimce üzülmemek ve buradaki diğer kişilerin beklentilerinin başkalarını kabul edilemeyecek bir şekilde olumsuz etkilememesi hâlinde karşılanması diyeyim.

Kayıt dışıysa ölmek diyeyim.

Acaba yıl boyunca açacağın konular da böyle güzel olacak mı?
Sınav Kayıt tarihini kaçırmamak
Seneye bu konuya bakıp yapamadıklarımı görünce moralim bozulacak büyük ihtimalle. Yine de bir şeyler düşünüp yazmaya çalışacam.
bu yıldan daha kötü bir yıl yaşayacak mıyım görelim bakalım seneye
Birleşik krallıktan siteye girmek.
Hmm. Forumla alakalı bir beklenti; Bakalım kaç mesaj ve tepkimede olacağım. (Şuan; 7940M,2959T)

OP ile alakalı beklenti; Bakalım seneye bugün, OP'da nerede olacağız. (Şuan çıkan son sayı(1036), sayıda yaşanan şey; Zoro, King'i yener, Luffy ve Kaido savaşına dönüş yapılır.)

Hayat ile alakalı beklenti; Bakalım seneye bugün nerede olacağım :) (Şuan farklı bir ülkedeyim, 1 hafta önce yine farklı bir ülkedeydim. Seneye bugün eğer farklı bir ülkede olursam, nerede olduğumu yazarım. Eğer olmazsam, değişmedi derim sanırım.)

Mesaj'ın yazıldığı tarihi de resmi olarak kayıt edelim; 31/12/2021, saat 01:25
Eee naber iyi misin? Umarım iyisindir. Naptın, derslerin hala iyi mi? hala aşık mısın? (inşallah değilsindir :() güzel bir yere girebildin mi? Euron hâlâ depresif mi? Din'den 15 sure ezberleyebildin mi? :oleyo2: Baba tarafı hala senden nefret ediyor mu? Arkadaş edinebildin mi? Çok istediğin Kanada'ya gidip, gezebildin mi? Umarım bunlar gerçekleşmiştir... Görüşmek üzere sağlıcakla kal, ışıkla kal...
Tarih: 31/12/2021 Saat: 08:09
Umarım başka bir şehirden siteye girebilirim
Neyin peşindeyim gece gündüz?
Nedir istediğim bilmiyorum ey Tanrım
Şimdi neden yılgın, bu yanan kalp?
Aradığı ne yorgun bakışlarımın?

Ürkek, Furuğ Ferruhzad


Sen orada, ben burada
Birbirimizden habersiz
Ayrı yaylalarda yeşeren otlar gibi
Bekleye bekleye çürüyeceğiz...

Çürüyen Otlar, Cahit Külebi
Memleketime tayinim çıksın yeterli... :(
Olum o sınıfı geçmen gerek geçemediysen ayvayı yemişsin demektir.A bu arada umarım o kızla el ele tutuşuyorsundur tutuşamadıysan sen harbiden malsın.Koçum benim bu yazıyı 3.sınıftayken okuyacağına inanıyorum sen yaparsın aslansın sen kaplansın.
Okulu bitirmek ve Oğuz hukuk ve danışmanlık ta bi yolunu bulup staja başlamak. Daha iyi bi yer bulursam o ayrı tabi. 🤓🤓🤓
İstifa etme kararı alacak kadar zengin olmasan da olur ama gambare!!
Kitap okumayı, film izlemeyi ve şarkı dinlemeyi azalt.
Çevrendeki insanlara evlenmeyeceğini kabul ettir.
Kötü şeyler olur, olacak. Mücadele et tabii ama kaçman gerekiyorsa da kaç. Yine aptallık etme.
İnsan ilişkilerini boşlama.
Ölmediysen görüşürüz, öldüysen hahahaha
Direk yazmak yerine kendime hatırlatıcı kelimeler yazayım bakayım seneye ne kadar gelişmiş olucam.
-İyi çiz
-İyi yaz
-İyi çalış(ders)
Tüm arkadaşlara hedeflerinde başarılar diliyorum.
+Seneye bu gün bunu okuyacak olan ben umarım üniversite kazanamasan bile matematik çalışmayı bırakmazsın.
Gelecek ben,

Umarım okulu bitirebilmişsindir.
Umarım hiç ummadığın kadar güzel bir işin olmuştur.
Ve en çok da umarım istediğin kişiyle bir araya gelmişsindir.

31.12.2022 de okumak üzere
Umarim derece yapip istedigim bölüme girebilirim. Insallah ailemin de sagliginda sikinti olmaz... tarih .31.12.21
- Resim çizme becerilerimi bir üste taşımak.
- İstediğim üniversiteyi kazanmak.
Eğer yaşamak nasip olursa, 1 sene sonra şu sıralar hayatımda çok şey değişmiş olacak gibi hissediyorum. Bakalım nasıl bir halde olacağım...
İş ve okul aynı anda inanılmaz yorucu oluyor, üşengeçliği bırakıp işe gittiğim günün akşamı erken yatıp sabahta okula gitmeye alışmam lazım. Kafaya taktığım vücut için ilk maaşla salona yazılıyorum. 1 Seneye yakın yanlız takılıyoruz iyi niyetli bir sevgili bulmak lazım. Parayı biriktirip bilgisayarıda aradan çıkartmam lazım ondan sonrası diğer seneye :at: :at:
Pek değerli ben;
Sen bu yazıları okurken ben de okuyor olacağım, aynı kişiyiz ne bekliyordun ki?
Hala ehliyet almadın mı, püü yazıklar olsun! Hani megane hatchback alıp üzerine Rias ve Miku'nun çıkartmalarını yapıştıracaktın? Hiç yakıştıramadım.
Bilgisayar programlama işine biraz daha yoğunlaşmışsındır umarım. Ofis için web sitesi ayarladın mı bari?
En azından Almanya'daki akrabalarınla iletişime geç de oradan hatun ayarlasınlar, diğer türlü sümüklü böcek gibi sürünmeye devam edeceksin bu ülkede.
Yazmış olduğun şiir ve yazıları gözden geçirip tasnifle, yıllardır ufak ufak aldığın notları da bir araya getirip kitabın taslağını oluşturmaya başla, bu gidişle 10 yıla anca tamamlarsın zaten.
Bu konuların birkaçında gelişme yaşamışsındır diye umut ediyorum ama beklentim yok.
Kendine iyi davran.
Bilgisayar grafikleri ve Algoritma sınavından geçmek(büte kaldık)
Big data'da kendimi daha çok geliştirmek.

Kariyer önemli,bazı şeylerde kader kısmet.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bol bol nude bekliyorum, başka beklentim yok
Oldukça ilginç bir sene olacağı kesin.

Okul umarım biter. Vizelere pek iyi çalışmadım ama buna rağmen toparlayabilmişimdir umarım.

Umarım doğru insanı bulabilirim. Zamanı geldi gibi hissediyorum.

Muhtemelen malum şey yaşanacak, malum şeyde malum şeyler kaybederler umarım:flaugh:(gelişmesi size bağlı olmayan şeyler sayılıyor mu?)

Ayrıca gelmiş geçmiş en sevdiğim serinin vu unvanı koruyup koruyamayacağı 1 sene içinde netleşir. Lütfen 1000 bölümdür kurduğun temelin içine edip tüm olayı o meyve fetişli işid sakallıya bağlama e mi?
Umarım saçmalamayı kesip, hayallerini, isteklerini gerçekleştirmek için kendinle savaşmaya başlamışsındır.
Hâlâ aynı şeyleri düşünüyorsan, hissediyorsan bir ölüden farksızsın...
Bir önceki seneye kıyasla daha verimli olmasını isteyip çabalayacağıma kendi kendime söz verip daha ilk hafta bitmeden monoton hayata geri döneceğim bir yıl olacak.
Kendime notlarım: Sigaraya başlama tekrardan Gally, ömrünü ve cebini çürüttü. Korana bittiyse artık bir spora başla be oğlum çok şişmanladın. Hatunu sev, ona ilgi göster. Malum ilgisizlikten yakınıyor, unutma hayatını o düzene soktu. Dışarı çık gez eğlen, eve kapanma artık. Hayallerini hayal olarak bırakma bir an önce yapmaya başla yoksa sıkıntılar bitmeyecek. 27 yaşında oldun bak koca adamsın iş hayatına da çeki düzen ver.
Doların 2 TL'nin altına düşmesini istiyorum.
Tiyatrocu arkadaşlarımı ikna edip Frp oynatmak istiyorum.
2022'deki ben, buna 2022'nin sonunda bakıp kendine acıyarak gül, tamam mı? Hadi öptüm.
Hmm...
Oldun mu? En azından ne kadarı oldu?
Gelecekteki Ben'e.
2022 yılından tek beklentim Allah tan kendisinden başka değil namerde merte bile muhtaç etmesin . En önemlisi bizi yarı yolda bırakanların ve o kadar iyilik ve yardım ettiğimiz insanları Allah a havale ediyorum
Yeni yılda mihawkı görürüz umarım.
Yeni yılda umarım 5 milyon dolar para kazanırım.
Uzaylı istilası dünyanın sonu
Hayırlısı ile bir oğlum olacak mayısta, gerisinde de ona emek ve zorlu süreç, hayatım değişecek. Bakalım :d
Şirketin cirosunu enflasyon farkının eklendikten sonra 2 katına çıkartacak kadar iş yapıp, yorulmadan yılı bitirmek istiyorum.

Mümkünse tatile çıkmak istiyorum. Yurtdışı güzel olur gibi... İşler başlamadan bir Balkan turu adam eder beni.
İş yerim kapandı inşallah düzgün bir iş yerine girmeyi başarmışımdır.
Türkiye'de yeterince çalıştığımı düşünüyorum. Bu yıl mesai dışında ders çalışarak yurt dışına gitmeyi hedefliyorum. Umarım yapabilirim.
Kendi ofisimi,büromu kurmak 2022 için tek dileğim.
Yurtiçi(bu çok zor olsa da) veya dışında kendimi iyi hissedeceğim bir işe girebilmek.
Kalan son 12 kilomu vermek.
Kafa dengi bir insan ile iyi bir ilişki kurmak.
Yarına dair umutlarımı kaybetmemek.
Sitedeki kar yağma efektinin kalkmaması, korona illetinden kurtulmak, hayalimdeki işe adım adım yaklaşabilmek, sağlıklı huzurlu bir yıl geçirmek.
Umarım:
-Aksatmadan disiplinli bir şekilde spor yapmaya devam ederek hedeflediğim vücuda ulaşırım.
-3 boyutlu modelleme konusunda kendimi yeterince geliştiririm ve sağlam bir oyun stüdyosunda güzel bir işe girerim. (Tercihen Japonya'da)
-Sevgilimle işler yolunda gitmeye devam eder. (Şu an 7. aydayız)
-Ailemden ve kedilerimden hiçbirini kaybetmem.
-Yatırımlarım değerlenir.
-Herhangi bir sağlık sorunu yaşamam. (En önemlisi bu, çünkü çok çektim şu 22 yaşıma kadar.)

Bu bireysel dilek ve hedeflerin yanı sıra bi de erken seçim falan olsa ve ülkem biraz olsun iyiye gitse mutlu olurum.

Tüm KorsanFan ailesine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir 2022 diliyorum :sapkali:
Hiçbir şeye gereğinden bir gram bile fazla değer verme.
Ananla birbirinizi yemeye devam etmiyorsunuzdur umarım.
Babanda adam olma yolunda adım atmıştır inşallah.
Lütfen salak saçma insanlarla boş polemiklere girmemiş ol valla o gereksizler için kendini yormaya değmez zaten yarısı -hapşuu- anladın sen 😌(inş)
Agalar noldu? Hele civciv noldu? Civciv defteri kapandı mı yoksa rüyalara devam mı? Valla kapanmasa da sorun yok herhalde yani zararı yok gibi şuanda. Tabi gelecekte üzer mi belli olmaz ama bana karşı kibar bee bozmaz o bozmaz. Zengin agayı da merak ediyom valla.
Bi de okul işi var. Bunu okuduğumda üni sınavına hazırlanıyor olcam... umarım bir hedef belirlemişsindir, gerçekten istediğin bi hedef. Umarım kafanı başına toplamışsındır üni konusunda. Bu negatif düşüncelerden kurtulmamışsan da kurtul. Yksye çok az kaldı.
Ve SUDE LAN 18 OLCAN 2 AYA LANN koca kız oldun bee yerim ben seni anneeeem oy kuzum üzme kendini ne aile ne aşk ne arkadaşlık ne de okul için. Bu senin hayatın ve bu hayattaki en değerli şey sensin. Ne anan ne baban ne civciv ne yks ne de başka bir şey.
Ne olursa olsun, şuanda ne durumda olursan ol ben, sana güveniyorum. Zaten tek güvendiğim de sensin. Salaksın, safsın, sakarsın ama benim geleceğimsin. Hayatında kimse kalmasa bile ben seni seviyorum 😚
Zoro'dan intikamımı almak.
Kafandaki üç hedefe ulaşmışsındır umarım.

Bir de Wano, Haziran gibi bitecek.
Wanonun bitmesi ve büyük savaşın oluşma sebebi
Birde artık endişeli bir gelecek olmaısnı istemiyorum güzel bir gelecek olsun
Kendini sev.
Hiç kimseye ve hiçbir şeye haddinden fazla değer verme.
Tutamayacağın sözler verme.
Yarım bırakacağın işlere başlama.
Kendini bilerek hedef koy.
Acele etme.
Sevdiklerine onlara değer verdiğini göster.
Her yıl sonu benim için aynı, özel değil. Hep yalnız olduğum için sanırım, bu seneye de 1 adet 140g asorti mix ve 1 adet 50cl bud ile giriyorum. Hayal demeyelim de eski kasa mercedes w124 ve benzeri modellerinden bir tane almak istiyorum. Yeni yıldan beklentim bu. Herkese sağlıklı mutlu yıllar.

Yazdıklarınıza cevaplarınızı bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık