Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin hayaline niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum. Tamam adam aşçı hayali de all blue ama gücü de tayfa için çok önemli. Adamın tayfasına karşı sorumluluğu var. Enies lobby'de Kaku'yla aynı seviye Jyabura'yı aldı. Moria'nın yenildiği gizli tutulmasa Supernova olacaktı. Ben aşçıyım yemeğimi yapar geçerim demiyor. Sadece Sanji değil tüm tayfa için güç önemli. Luffy'nin hayali tüm tayfanın hayali aslında. Fanı değilim ama sırf Zoro gibi her panele cool çizilmiyor diye fazla yükleniliyor karaktere.
Bak dostum sanjinin hayaline takılanlar sanjinin fanları ben değilim. Ben sanjiyi seven biriyim ama karakterleri tasarımlarına göre severim o yüzden de "hayalim all blue bulup yemek yapmak" diyen bir adamın hayali için başka şeyler uydurmam. Sanji fanları karakteri tasarımına göre sevmiyor, sevmek istemiyor neticede kendileri habire hayal uydurup başkasına satmaya çalışıyor karşı çıkınca da hater oluyosun.

Güç konusuna gelirsek, bu adam bir tayfa üyesi ve arkadaşları olduğu gibi düşmanları da var. Hem kendisi hayatta kalmak hemde dostlarını korumak için güçlenmek zorunda ve zaten bunu da yapıyor ama sen tutuo karaktere güçlü olmak gibi bir hayal yüklersen yanlış yapmış olursun. Amacının güçlenmek olması ayrı, amacına ulaşmak için belli bir düzeyde güçlenmek zorunda olmak ayrı.

Ben sanji güçsüz de demiyorum hayaliyle dalga da geçmiyorum, ben neyse onu söylüyorum ama işte bunu yapınca adımız çıkıyor yemediğimiz itham kalmıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık