Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence dev ırkından Yonkou'lardan güçlü eleman çıkacaktır. Çok şekil olmaz mıydı? Big Mom zaten bir şey yapamıyor diye hersinden kuduruyordu.

Kaido Big Mom felan 7-8 metrelik kişiler. 20 metrelik çok güçlü bir dev. Çok şekil yeminle..
 
Devlerde zaten büyük bir güç aynı teknolojinin büyük bir güç olması gibi.
Bana yeterli gelmesi yada gelmemesi değil ki olay.
Kimi meyveyle güçleniyor
Kimi kılıçla güçleniyor
Kimi teknolojiyle güçleniyor
Bu serinin dinamikleri bunlar zaten

Senin yorumun şu anladığım kadarıyla; meyveyle güçlenirsin hakiyle güçlenirsin ama teknolojiyle güçlenmek vasat .

Bende buna karşıyım işte. Seride tek bir güçlenme metodu olsa saçmalık olurdu. Yada bazı güçlenmeleri güçlenme olarak niye değerlendirmeyelim de çöp diyelim ki. Franky tamamen teknolik gelişimle güç, germa tamamen teknolijk gelişimle güç, vegapunk teknolojik bilgi birikimi ve zekasıyla güç. Usop ve nami teknoloji kullanarak güçleniyor, denizciler teknolojik gelişimle güçlendi ve schi lere yol verdi. Teknolojik güçlenme vasat birşey olsa seride bu kadar gözümüze sokulmazdı kaldı ki serinin yazarının hayali robot mangası çizmek.
Bu mantıkla bakarsak bana da logia meyvesi saçma ve gereksiz güç olarak gözüküyor. Adam tek bir meyveyle 1 den 1000 seviyesine çıkıyor egitim yok , zeka kullanımı yok sıfır emek le .
Teknoloji ile güçlenmenin vasatlığından çok millet sevmiyo o kadar haki meyve vb. şeyler varken teknoloji geri planda kalıyo.
 
Bence genetik çalışmaların artısı değil eksisi oldu sanji için. Çok daha geç yaşta bu özellikleri edindi ve bu yeteneklerle büyümedi. En azından insanlığını ve beyefendiğini da kendinde taşıdı. Bana göre sanjinin kardeşlerinde çok daha güçlü olma sebebi sıkı çalışma ve disiplinidir. Korsanlarla büyüdü, Luffy ile birlikte her adada aşırı güçlendi, hakisini geliştirdi ve sadece bunlarla Big momın çocuklarının bazılarını rahatça harcayan kardeşlerine üstünlük kurabildi.
şimdi de bu üstyapıya çok güçlü potansiyeli olan ters sıradan da olsa genetik altyapıyı ekleyince, aşırı güçlenmiş oldu. Queene net ğdtünlük sağlıyor ve ezici gibi gözüküyor ama karşısında yonkou bayıltan biri var sonuçta. Queen bayağı sağlammış.
Tam tersi geç yaşta uyanmasının artısı oldu.Exoskeletonu meyve gibi düşün. Onu aşmadan gerçek bedenine zarar veremez kimse. Kardeşleri normal insan iskeletine sahipler exoskeleton aşıldığında kırılıp kalıyorlar. O yüzden tekrar düzeltilmek zorundalar. (Yonji).Sanji çocukluktan itibaren, Zeff'in tekmeleriyle yoğruldu. Dourukisi 2 yıl önce 2000 insan ediyordu. (Muhtemelen Usopp'un bile dourukisi Germa kardeşlerden çok yüksektir) Bu nedenle, Sanji'nin artık seride özel bir yeri var. Diğerleri gibi ''tamamen'' bilimin gücüne dayalı bir savaşcı değil Sanji.

Kesinlikle daha iyi oldu ona lafım yok zaten. Suit bence Sanji'nin güç gelişimi için aracı gibi bir şey oldu. Suitteki özellikleri artık giymeden de yapabiliyor. Gen uyanışı oldu işte bu da.
Aracı gibi oldu ama suitin büyülü güçleri yok.Pelerini ekstra dayanıklılık veriyor, ayağındaki eklemeler ekstra hız.Üstelik görünmezlik var bence büyük güç. Bunlar Sanji'ye aktarılmadı, suitin yok olmasıyla birlikte uçup gittiler. Sanji en az Gen Uyanışı kadar büyük bir p.up ı elinin tersiyle itti. Suiti giymeden suitin tüm gücünü kullannabilmesi söz konusu değil.
 
Queen'de bunların çıkması iyi, Sanji'yi haki gelişimine zorluyor. Teknikle her şey hallolmuyor artık. En güzeli de yarattığı psikolojik baskı, yaşattığı iç çatışma. H. haki uyandırma durumu dahi olabilir.
Heeeh pimi çektim bombayı bıraktın şimdi ... inşallah olmaz sanjide, ki olacagını da düşünmüyorum. Sağlam vücut , güçlü silahlanma hakisi ve üstün gözlem hakisi sanji için yeterde artar bile. He belki robinin son savaşındaki gibi gen uyanışı ve haki gelişimi sonrası sanjide ateşle ilgili şeytanımsı yeni özellik ve tekniklerin olması süper olur ki olucak gibi.
 
Geni uyandırmasını suite bağladım ben. Suitin özelliklerine benziyor çünkü. Bir de suiti giydikten sonra garip hissetmeye başlamıştı. Görünmezlikte çıkarsa hiçbir farkı kalmıcak suit giymesinden ondan acaba kullanabiliyor muydu kırmasa dedim.
Bende aynı şekilde gen uyanışını suitin tetiklediğini düşünüyorum ama suitin tüm gücünün kendisine geçtiğini sanmıyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık