Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boş bölüm yolda. One punchman okudum hayran kaldım son bölümüne. Gelsede bölüm eksiye bassam. Adam iki diyaloğu 20 bölüme yayıyor.
 
Luffy görelim biraz da bakalım o nasıl power up alacak.
Biraz ilerler dövüs, çareler tükenir son anlarinda uyanis gelir. Sonra ada lastik olur, o kocaman kurukafa'yi komple lastik yapar üstüne onu yumruk yapip G2 moduna geçirir ve tonlarca agirligindaki G2 uyanis yumruguyla kaido'ya h.haki de ekleyerek bi vurur, denizcilere gerek yok postalama yoluyla denizcilere paketler. Cracker vol 2 yani.

Sonuç: Uyanis Super Saiyan Mode luffy :)
 
1033 öngörüşe de yazmıştım doğru çıktı buraya da yazayım, ben önceden sızdırılan 5 bölümlük sızıntının doğru olduğunu düşünüyorum. O sızıntıya göre genel itibariyle üst üste iki bölüm sanji iki bölüm zoro olacağı ve bu ikisinin "dövüşlerinin biteceği" yazıyordu. Bende geçen bölüm böyle sıralı olduğunu değil sanji-zoro-sanji-zoro olarak karışık gideceğini yazmıştım ve bir bakıma doğru çıktı. Bölümlerde sanji ve zoroyu görüyoruz ama ağırlıklı karakter sırayla değişiyor dolayısıyla ben bu bölümün sanji ağırlıklı olacağını düşünüyorum.

Dövüşlerin bitmesi olayına gelirsekte hatırlarsanız spoilercı spoilerı önceden çizilmesi gereken animeyle de ilgili şablonlardan öğrendiğini söylemişti. Durum böyle olunca spoiler tam manasıyla doğru olmasa da ana fikir olarak doğru çıktı (çünkü tam manasıyla alınan bir bölüm bilgisi yok spoilercı içi.) Yani kısaca bu arkadaşa dövüşlerin biteceğine dair bir önbilgi gelmiş ama nasıl biteceği bilgisi yok, burdan bizim anladığımız gibi dövüşlerin sonuçlanacağı değil ilerleyen bölümlerde artık bu dövüşlerin gösterilmeyeceği başka şeylerin gösterileceği durumu aklıma geliyor. 1035'den itibaren sabo olur, savaş lordları olur, karasakal olur hatta belki shanks olur, bir şekilde dış dünyayı göreceğimizi düşünüyorum.
Şu dediklerimi gene destekliyorum. İşin beni heyecanlandıran kısmı birkaç bölüm sonra wano dışını görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık