Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüşün neresi sıktı aga şaka mısın zoro işin profesyoneli oldu büyük ihtimalle ustasını geçti bu bilgilerle
Hangi bilgilerle? Vücudundaki tüm hakinin kontrolünü Enma'ya bırakarak farkında olmadan kral haki salma bilgisiyle mi? İyi bilgiymiş.
Sıkıldım, genel olarak Wano illetinden sıkıldım. Wano'lu köylüleri çizsin ki öfkeleneyim biraz.
 
Title: "The prince of Germa"
Zoro vs King still going on, King talks about Queen saying that Black Leg can't win, Zoro replies with "don't understimate eyebrows, he has fire even hotters than yours, black mummy"
- Sanji becomes his evil self.
- Queen says "you finally show yourself for who u are, Judge's boy"
- Evil Sanji franatically starts to beat everyone up.
- Evil Sanji uses CoC to k.o some fodders, using his eyes to also scare Queen.
 
1033 öngörüşe de yazmıştım doğru çıktı buraya da yazayım, ben önceden sızdırılan 5 bölümlük sızıntının doğru olduğunu düşünüyorum. O sızıntıya göre genel itibariyle üst üste iki bölüm sanji iki bölüm zoro olacağı ve bu ikisinin "dövüşlerinin biteceği" yazıyordu. Bende geçen bölüm böyle sıralı olduğunu değil sanji-zoro-sanji-zoro olarak karışık gideceğini yazmıştım ve bir bakıma doğru çıktı. Bölümlerde sanji ve zoroyu görüyoruz ama ağırlıklı karakter sırayla değişiyor dolayısıyla ben bu bölümün sanji ağırlıklı olacağını düşünüyorum.

Dövüşlerin bitmesi olayına gelirsekte hatırlarsanız spoilercı spoilerı önceden çizilmesi gereken animeyle de ilgili şablonlardan öğrendiğini söylemişti. Durum böyle olunca spoiler tam manasıyla doğru olmasa da ana fikir olarak doğru çıktı (çünkü tam manasıyla alınan bir bölüm bilgisi yok spoilercı içi.) Yani kısaca bu arkadaşa dövüşlerin biteceğine dair bir önbilgi gelmiş ama nasıl biteceği bilgisi yok, burdan bizim anladığımız gibi dövüşlerin sonuçlanacağı değil ilerleyen bölümlerde artık bu dövüşlerin gösterilmeyeceği başka şeylerin gösterileceği durumu aklıma geliyor. 1035'den itibaren sabo olur, savaş lordları olur, karasakal olur hatta belki shanks olur, bir şekilde dış dünyayı göreceğimizi düşünüyorum.
 
Zoro bôlümü olacagini sanmiyorum. Zaten birkaç bölüm verdi ve dövüse hazir. Ya adaya yönelir, momo, yamato veya orochi gibi, ya da kid-law ya da benim tahminim asil olan karaktere yani luffy'ye yönelir. Ya da sanji bölümü olabilir.

luffy'deki ihtimalim ise, zaten doffy'de gördügümden beri uyanis diyordum ayrica kata'da da bilerek gözümüze sokuldu. G5 hikaye simdilik belkide G5 diye bir teknik olmayacak.

Bir süre dövüsürler ve son kozlarina sira gelir luffy tam yenemeyecegini düsündügü anda bir sekilde uyanis açilir ve birkaç teknik ile kaido devrilir. Ancak nasıl bir uyanis açicak merak ediyorum. Çünkü birçok sey düsünülebilir.

Ancak tüm rakipler yenilip 2 yonkou kalana kadar uyanis heralde görmicez gibi.
 
Ben bölüm kinemonun yanlışlıkla meteor tarafından parçalanıp sonraki bölümde de de aslında yama yerlerinden parçalanınca ölmediğini görmek istiyorum nasip olur mu be şaka bir yana kısa bir luffiyi görürüz veya kid law kısmını sonrasında orochinin kısımlarına geçeriz diye tahmin ediyorum .
 
Savaşların final kısımları şu şekilde sıralanacaktır;
İlk bitenden son bitecek olana doğru.
1- sanji vs Queen
2- Zoro vs king
3- kid+law vs bigmom
4- luffy vs kaido
5- raizo vs fukuro
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık