Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 191 40.2%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.5%

  • Kullanılan toplam oy
    475
Silahlanmasının Big Mom'dan zayıf bir yönü yok.
Şu kısma kadar katılıyorum. Ben her seviyenin kendi içinde de seviyesi olduğunu düşünüyorum. İleri seviye silahlanma hakisinin de kullanım seviyeleri vardır, ayrıca kullanılan saf gücün etkisi yadsınamaz. Belki farklı bir şey kastetmemişte olabilirsin ben yanlış anlamış olabilirim.
 
Bu gerçekten Zoro > Luffy varlığına inanan ağır bir vaka varsa, geçiş tedavisi yöntemidir. Birden Luffy > Zoro realitesi ağır geleceği için, ilk önce Luffy = Zoro denklemi ile alıştırma evresine girilir ki hasta aniden şok yaşayıp bilincini kaybetmesin.
Hadi = neyse de ben hala > diyemleri ciddiye alamıyorum. Canları sıkılan kendilerince goygoy yapanlar olarak görüyorum.
Ben eşit diyenleride ciddiye alamıyorum. Bak onları küçümsemek için demiyorum, harbiden ciddiye alamıyorum ya.
Normalde bu konulara cok yazmam ama bu muhabbete bayılıyorum...Icimde kalmasın.

Herhangi bir One Piece izleyicisi/okuyucusu, KF'yi kesfetmeden once Luffy ile Zoro'nun kıyasını bile yapmıyor. Buraya gelince hayatının sokunu yasıyor zaten. Böyle bi durumdan söz ediyoruz.
 
Zoro'nun üç kılıçla dövüştüğü hali sağ kol etmez hatta Jack bile etmez. Ama Asura hali sağ kol etmese de komutan seviyesi olduğu kesin. Bunun üzerine power up alıp sağ kol üstü seviyesine çıkacak.
Bu olduktan sonra Kata ile dövüşte her türlü kazanır alacağı power upa göre yorum yaparım. Kata normalde çok avantajlı olduğu Linlin'e bile onun ile aramda dağlar kadar fark var diyorsa Zoro'da illaki yolunu bulabilir.
3 kılıçla komutan etmeyen Zoro nasıl Hakai blokluyor ben onu anlamıyorum :/
 
Yumruk atar yumruğunu keser sonuçta saldırmak için gerçek bedenine dönmesi lazım hiç olmazsa kolunun, alan saldırısı yapar kaçacak yeri kalmaz. Zoro az da olsa saldırıyı karşılamasa süpernovalar ölecekti misal. O seviyedeki karakterleri birşekilde yolunu bulur yener. En kötü dövüş içinde k.hakisini geliştirir.
Kolun vücuda dönmesine gerek yok. Vücudundan bağımsız kol bacak yaratıyor.

Alan saldırısı da logia vücuduna karşı bi çözüm ama gelecek görmeye karşı değil.


3 kılıçla komutan etmeyen Zoro nasıl Hakai blokluyor ben onu anlamıyorum :/
King’in uzaktan attığı isimsiz slash’ı da bloklayınca bi anlığına durdurdu ama başkası hemen ışınlamayınca franky’nin yanına kadar uçtu.
 
Herhangi bir One Piece izleyicisi/okuyucusu, KF'yi kesfetmeden once Luffy ile Zoro'nun kıyasını bile yapmıyor. Buraya gelince hayatının sokunu yasıyor zaten. Böyle bi durumdan söz ediyoruz
Valla KF dışı genel OP okuyucularını bilmem. Ama seriyi başlattığım bir arkadaşım vardı. KF'den bahsettim. Neyse ortamı çok garip güç meselesine fazla takıklar dedi sdlpdpfpdpf. Şimdi biz bu duruma alıştık ama dönen muhabbetin %80 hangi karakter daha güçlü üzerindem dönmesi cidden garip yani. Ayrıyeten bu serideki dövüş ve güç gibi konular Oda'nın en az umursadığı şeyler bence.
 
Normalde bu konulara cok yazmam ama bu muhabbete bayılıyorum...Icimde kalmasın.

Herhangi bir One Piece izleyicisi/okuyucusu, KF'yi kesfetmeden once Luffy ile Zoro'nun kıyasını bile yapmıyor. Buraya gelince hayatının sokunu yasıyor zaten. Böyle bi durumdan söz ediyoruz.
Bazı konularda millet fazla fanatik ya ama ne yalan söyleyim benim hoşuma gidiyor :D
 
Zoro'nun Luffy'den güçlü olması imkansız arkadaşlar. Hiç bir dönem güçlü olmadı, olamaz. Eşit dahi olamaz. Okuduğumuz seri seinen olsa eyvallah. Serinin kendisine aykırı bir durum.

Zoro vs. Katakuri konusuna gelecek olursak. Sıkıntı zaman algısı. Benimde içinde bulunduğum kesim diyor ki: Zoro Katakuriyi yenecek seviyeye illa ki gelecek. Ama bunu Luffy gibi kendine uygun rakiplerle savaşarak yapacak. Zoro fanları da diyor ki: Hayır, Zoro şuan yk1 seviyesinde, Kaido'ya çizik attı daha ne yapsın? Katakuriyi yener.

Genel tablo bu şekilde. Katakuri Zoro için şuan King'den daha zorlu bir rakip. :( hadi ben manga yorumlamayı bilmiyorum, vs. konularından anlamıyorum. 276 kişide mi anlamıyor?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık