Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    122
Zoroda var. Bundan sonra zoronun her rakibinde çıkacak.

Luffynin rakibi cincaoda çıktı. Dofta çıktı. Katakuride çıktı. Kaido ve bigmamda çıktı. Bir tek crakerde yoktu. Şimdi de zoronun rakiplerinde çıkacak. Aksi halde kral hakileri nasıl ilerleyecek. Kendilerini geliştirmeleri lazım.
Luffy'nin o seviyeyi görmesiyle Zoro'nun da aynı şeyleri yaşaması beklenemez. King'de Haoshoku potansiyeli yoktur. Tipinden at hırsızı olduğunu anlamak mümkün. Yarın Zoro'nun karşısına Gorosei'deki kılıçlı emmi de gelecek, onda da Haoshoku mu çıkacak yani? Luffy KK olacağı için onun rakiplerinde beklenebilir fakat Zoro'nun rakiplerinde o potansiyeli hiç görmüyorum. Belki sadece Mihawk'ta çıkabilir
 
Luffy'nin o seviyeyi görmesiyle Zoro'nun da aynı şeyleri yaşaması beklenemez. King'de Haoshoku potansiyeli yoktur. Tipinden at hırsızı olduğunu anlamak mümkün. Yarın Zoro'nun karşısına Gorosei'deki kılıçlı emmi de gelecek, onda da Haoshoku mu çıkacak yani? Luffy KK olacağı için onun rakiplerinde beklenebilir fakat Zoro'nun rakiplerinde o potansiyeli hiç görmüyorum. Belki sadece Mihawk'ta çıkabilir
En güçlü kılıç ustaları oden, shanks, rayleigh, ryumada var? Mihawk ve shiryuda da çıkacak. Hazırlıklı ol. Kingde de çıkacak.
 
Beckmann'ın bu kadar oy alma sebebi kesinlikle o malum sahne. Herkes beklentisi yüksek bir şekilde bekliyor, ben dahil. :D Boş adam değildir. Ondan sonra da Katakuri gelir.
 
Maksat King'in tekmesi değil ki sonrasında King'e karşı gösterdiği performansta bile enma ibaresi var.King'in düz tekmesinden ne olacak yoksa.Evet Zoro King'in yumruğunu tek kılıçla durduruyor .d Kata da tek tekmeyle jet Culverin durduruyor bak sen şu işe.King'in tekmesini Sanji de tuttu bu arada.Base King'in fiziksel gücü ahım şahım bir seviyede falan değil.Kata'dan geride net bir şekilde.

Maksat Bege'den sıyrılması değil.Bege,Pedro,Jinbei(tek başına Jack'ten güçlü bir isim) isimlerin bulunduğu bir grup kendisini durdurmak isterken bunu başaramamaları ve Kata'nın Luffy'yi yakalaması önemli olan.King daha istediğini,kınlar Kaido'ları basarken,Sanji Momo'yu kaçırırken yapamıyorsa bu kendi yetersizliği.

Evet ondan bahsediyorum ya zaten.Ağırlıklı olarak saldırı gücü ve fiziksele yoğunlaşmış iki adamın dövüşüyle çok daha kompleks dövüşen adamların aynı olmaz haliyle.Fiziksele abanmış adamın da serinin başından beri hızı ve çevikliğine onlarca kere tanık olduğumuz kaptanından hızının fazla olması imkansız haliyle.King'in hızının az olduğunu söylemedim ben ayrıca.Tepki hızı über değil dedim.

Luffy sırf g4süz bile Zoro'ya rahatlıkla tepki verecek,dövüşecek hıza sahip bir adam.G4 ile falan açıkca daha hızlı kandırmayalım birbirmizi.Hele Snakeman ile.

Kaptan farkı nasıl olmuyor ? Kaptanı her yere kafa atan manyağın teki,kendisi ve diğerleri de gelene geçene bela olan tipler o yüzden de ödülleri bu kadar yüksek.Her faktörde de önde olup 300 milyon atmış.Dandik Queen'in ödülü Marco kadar neyden bahsediyorsun sen reis gene :D Herifler yıllardır adasından ayrılmıyor,kaptanı Kaido kadar belalı değil,King kadar da psikopat değil.

Marco'nun yaptıklarının yarısına ulaşmış değil daha King.Dövüş sonrası pelte çıkan Marco'ydu.O Marco'da öncesinde Linlin ile uğraşıp,tüm katta iyileşmesini harcayıp,2v1 yapıp,sonrasında da King ile uğraşıyordu.Ki perte çıkmış hallerinde bile Queen ile beraber dalıyordu bu herife.

Marco'nun saldırı gücünün çok über çıkmayacağı zaten barizdi.Savunma ağırlıklı bir adamdı çünkü.

Kata en güçlüdür demedim ben.En güçlü olma ihtimali var dedim.Gerekçelerini de yazdım.Herifin donanımına ne King ne Marco sahip.Ki adamın altyapısı da var.Tayfasının yeni kaptanı,Ray tarafından en güçlüler arasında görülen,h.haki sahibi birisi.

Daha Queen'in silahlanma gösterdiğini görmedik,Jack ve Sasaki ise silahlanma bile göstermeden yenildi.King'in uyanışı olmazsa cevap daha net olacak zaten.Ki uyanış da yetmez.H.haki+ileri haki+uyanış göstermesi gerekecek denk ya da üstün olduğunu bile savunabilmen için herifin.
Zoro King'e ne zaman Enma'yla saldırdı da Enma ibaresini gördün ?
Kata'nın jet culverin durdurmasıyla bahsettiğimiz olay hakkında bir bağlantı yok. O başka bir tartışma konusu. Biz iki karakterin base hallerini değerlendirip Zoro'nun Luffy'den iyi performans sergileyip daha güçlü olduğunu belirttik sadece ki gerçekten öyle ;)

King'in istese Kın'ları gömebileceğini adımız gibi biliyoruz ki Momo'yu kaçırmaya gelen Kın'lar zaten tırt olan Kın'lardı. Orada açıkça senaryo işledi. Mf'de Mihawk'ın kendisini durdurmaya gelen Croco, Jinbe gibi adamları yere sermemesi gibi senaryonun işlediği bir şey bu.

Ben de hız konusunda Luffy>Zoro dedim zaten. Zoro>Luffy demişim gibi niye yazıyon anlamadım ? Ama dediğim gibi.. Luffy, Zoro'nun kendisine ayak uydurmayacağı kadar hızlı değil Zoro'dan. Dediğin gibi olsa birçok karakter birçok karaktere ayak uyduramazdı.

Fiziksele abanmış diyorsun kendi ağzınla. King, fiziksel olarak Kata'dan daha güçlü.

Dostum kaptan etkisi söz konusu olsa ya da düşündüğün kadar çok etkisi olsa Marco'nun King'e falan fark atması gerekirdi. Adam Queen'e bile fark atamamış. Queen'in ödülünün Marco kadar olmasının sebebi ise yaptığı silahların hükümet tarafından çok tehlikeli görülmesi. Kaptan etkisi falan değil.

Marco ne kadar uğraştı Bm'yle Allah aşkına ? King ve Queen'le ne kadar savaştı ?

Marco'ya hakili saldırı bile yaptırmadı şerefsiz Oda. Adam salt fiziksel gücüyle dövüşüyor, yeni dünyada her şey olan hakinin "h"sini görmedi adam böyle bir saçmalık olabilir mi ? O fiziksel güce haki eklese çok sağlam bir saldırı gücü olabilir yani.

Kata dolu bir karakter inkar eden taş olur. Ama ilk işlenen karakter her zaman dezavantajlıdır. Kendisinden sonra gelen sağ kolların yükselen güç grafiği ve ödül avantajları var. Ödül gücü tamamen yansıtmasa da mevkidaşına 500m fark atan bir sağ kolla Kata'yı aynı kefeye koymazsın yani. Ama güç grafiğinin yükselmesi daha önemli bir etken. Misal şu an King'le dövüşen Zoro'nun 2 arc sonra Shiryu ile dövüşmesi... King'le Shiryu'nun aynı güçte olması mümkün mü ? Değil. O yüzden her sağ kolu aynı kefeye koymayın diyorum yıllardır. Bunlar içinde amiral alacak kadar güçlü karakterler de olacak çünkü.

King'de, Kata'da ne varsa aynısı çıkmak zorunda değil. İlla ki kıyaslama yapabilmek için... Bir özelliği vardır Kata'ya çok terstir direkt 2-0. Yani nicelik kadar nitelik de önemli. Op'ta 2*2=4 değil dövüş sistemi. Uyanışı olmazsa ileri silahlanması olur. İleri silahlanma olmasa kral hakisi olur vs. Az kaldı zaten görücez King'i.
 
Bulunduğu tayfa için dengeli ve yüksek ödüllü denildiği için Becman dedik bakalım... Eskiden Shiryu bu arkadaşı keser falan diyordum da (Çünkü kaptanının kestanesini Teach çizecek ya malum) vazgeçtim. Ötede oynasın mapus kaçkını.
 
Önceden Marco demişim. Şuana kadar gördüklerimizle hala Marco diyorum. Ama ilerleyen bölümlerde en güçlünün Marco olmayacağı kesin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık