Ortama ayak uydururum o açıdan hiç sorun olmaz teşekkürlerSorun olmaz, gelebilirsin. Belki bizim muhabbet sana yabancı gelebilir. 10 sene önceki şeyleri falan konuşuruz arada.
Ben konuşkanım biraz beni de dinleyebilirsinMerak etme ben de çok konuşkan biri değilim, ortamda sırıtmazsın. Oturur birlikte dinleriz muhabbeti.![]()
Desene tek ezik ben kaldım ortamda.Ortama ayak uydururum o açıdan hiç sorun olmaz teşekkürler
Ben konuşkanım biraz beni de dinleyebilirsin![]()
Yok yav bir süre sonra sen de alışırsın zatenDesene tek ezik ben kaldım ortamda.![]()
@Jazz Lambası da Antalya diye biliyorum ben.Koca Antalya'da sadece ben ve @Sogotoh yaşadığı için, zirve düzenleyemiyoruz burada.
@Jazz Lambası da Antalya diye biliyorum ben.
@Millennium Wizard ile İstanbul, Ankara ve Adana'da görüştüm. Her türlü buluyoruz birbirimizi.10 eylülde mezuniyet var. İlk hafta olursa duruma göre erken gelir ablamda kalırım, denk getirmeye çalışırım.
Son geldiğim buluşmada, @Smoker @Millennium Wizard @cagdas @Provision vardı. Yine görmek isterdim onları.