Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
eğer kingi alamazsa sorun olur zaten. Şimdiki şartlarda kaidoyu alırsa zayıflamış imparatoru herkes alır derler, daha zayıf birini alırsa hem 1 arc sanjinin bir yeri kalkar hem de herkes ''zoro gitti 2 kesik attı kaidoya sonra da eziğin tekini biçti'' denir emin ol. şuan bile 2 yonkou saldırısını durdurunca (sanki başka yapan varmış gibi) sadece zaman kazandırdı , kaidoyu kesince enma kesti, diğer kılıçlarla bıraktığı yaralar da '' akazayalar da kesti nolmuş yani '' deniyor. ya dönüp kaidoyu Ryuma misali kesmeli ve üstün olduğunu kanıtlamalı ki böyle olrsa ilk dediğim yaralı imparator olayı olur ve sağ kollar kadar güçlü değil muhabbeti devam eder ve hala kata ile kıyaslarız ya da gidip kingi 2 kat acı çekmesine rağmen parçalar ve bu muhabbet burda biter
Ne karaktermiş bu Zoro ya önüne geleni parçalasın istiyor. Ne yapsa yetmiyor fanlarına. Umarım King haddini bildirir şu yosuna.
 
Ne karaktermiş bu Zoro ya önüne geleni parçalasın istiyor. Ne yapsa yetmiyor fanlarına. Umarım King haddini bildirir şu yosuna.
knk olay fanlarda değil benim için bu haliyle bitirse savaşı yeterli ama daha sonra konusu açılır vs tartışması çıkınca herkesin ağzında kaidoya 2 çizik attı düştü olarak kalır. (her ne kadar şov yaptıysa da günü gelince sadece bu kalıcak kesin)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık