isteyenle 1-2 mac yapabiliriz

Bullet Chess • tesseractx vs wadef
tesseractx (1500) plays wadef (2097) in a casual Bullet (1+2) game of chess. wadef won by checkmate after 37 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!
isteyenle 1-2 mac yapabiliriz
Yok ne kusuru estağfurullah, sadece şuan görünce biraz komiğime gitti.Sabah bankada işim vardı, kusura bakmayın artık. :d
ben de mat kaçtı yazdım sonradan kaçmadığını anladım ?Bu arada @wadef ile oynayacaklarla bol şans arkadaşlar , adam 3-4 hamle önce mat yazdı chate. Bizim o bulmacayı çözmemiz için bi 1-2 dakika ayırmamız gerek lol![]()
Yok ne kusuru estağfurullah, sadece şuan görünce biraz komiğime gitti.
Olur tekrar at, ama adam ne güzel mat etti ya üff yağ gibi aktı resmen.1-2 saat sonra tekrar atayım o zaman. :d
Olur tekrar at, ama adam ne güzel mat etti ya üff yağ gibi aktı resmen.
Öyle birşey yaparsan şey yaz yağ gibi akan bir maçTurnuva bitince, maçlardan seçim yapmayı düşünüyordum. Ek kısa süren, en çok hamleli vs. Bunu da ekleyebilirim.
listede yalnızca bununla var olmam umarımTurnuva bitince, maçlardan seçim yapmayı düşünüyordum. Ek kısa süren, en çok hamleli vs. Bunu da ekleyebilirim.
Yok yav güzel maçların var senindelistede yalnızca bununla var olmam umarım