Bu kadarını görmedim.
Dof için Luffy'nin red hawkını yediğinde Law'ın dediğine ve Dof'un direk kalkmasından dolayı red hawkın onda iz bile bırakmadığını ve burdan Dof'u överken , işin içine hand,kap olayı girdiğinde yok yok Dof% 50 sindedir diyordular. Sonrasında ise Law'ın Enjeksiyon saldırısına kadar red hawk ile handikap mevzusuna savunup ve bunun zorlama olduklarını bildikleri için enjeksiyon saldırısından dolayı % 50 sine düştüğünü savundular. Ve o arada yine savunduğum gibi Law'ın bu saldırısının Dof'u etkileyecek boyutta olmadığını her bu konu ortaya çıktığında söylemiştim. Ama yok Dof % 50 sindeydi. Hadi Dof % 50 sinde diyelim.
Bu bölümde ise Law'ın en dehşet tekniklerini gördük. Ve gerçekten kabul edecektim bu sefer iyi yaralanmıştır diye. Ama adamın meyvesinin öyle bir saçma özelliği çıktı ki ? Buna bile handikap diyemiyorum.
Oda'nın amacı da belli. Law'ı karizmasının düşürmeden onu bu vs den nasıl çıkarabilirim. Gördüğümüz gibi Law'ı çok güzel bir şekilde vs de çıkardı. Sonunda ki Law'ın lanet olsun sözcüğünden Dof'u alabileceğine olan inancınının kırıldığını görmüş olduk. Bunun için ise en güçlü tekniğini en boş anında yaptırttı. Ve çok güzel bir şekilde Dof'u da bu işten kayırdı. Adamın meyvesi Tensei'nin dediği gibi çok saçma bir işlev kazandı.
Neyse her şeyi geçtim. BU Dof red hawk ile % 50 sine sonra ki enjeksiyon saldırısıyla da % 50 sine düşmüşken. Law'ın en şiddetli iki saldırısını yedikten sonra % kaça düşmüş oluyor ? Bunun hesabının yapıp ne kadarçelişkide olduğunuzun farkına da varın.
Ayrıyetten Dof'un meyve özellikleri böyle çıkmasında bir mantıksızlık bulunmuyorken. Serinin başından beri övülen D.lerin. Zeff tarafından üstüne basıla basıla D.leri kastettiği konuşmalar bir yana WG de ki 5 yaşlı bunak bile D. D. diye titriyorken adamlar bir D. olan ve serinin başkahramanı olan karakterin gücüne laf sokmaları da ne kadar saçma. Ki bu karakter öyle havadan power da almıyor.
Gerçek gücünü göstermei için sinirlenmesi gerekiyor. Neyse vs devam etsin anlarsınız ne demek istediğimi. Bu arada Luffy sinirlenip de kendisinden kat ve at güçlü adamları aldığı bir sahneyi gösterin. gidip de Garp'ın sahnesini de atmayın.
Şu ana kadar aldığı adamlar ile arasında fazla bir farkta yoktu. Ya ada aşılmayacak bir fark. Yeri geldiğinde de ayar yedi. Amiraller olsun. Magellan olsun. Smoker olsun. Kuma olsun....