Eğer doğruysa bu bölüm sonunda Luffy bir süre yerde yatar ağzı burnu yamulmuş şekilde sonraki bölüm Luffy yerde kalır diğerleri tutmaya çalışır. 2 vs 1 de tutabilmesi de çok büyük başarı hakkını da yemeyeyim.
Sende çatırdama gördüm. Kaldıramayacaksan bu yükün altına girme.Şaka bir yana, luffy ikisine karşı max 8 10 sayfa dayanır. Ondan sonra biri kalkmazsa ya da yardim gelmezse luffy reisin pekmezini akıtırlar.

Kaido'yu vurup, fırlatmamış. Son bölümde yaptığı saldırıdan ötürü Kaido yer düşmüş, o sırada Luffy hedefini değiştirip Koca Ana'yı yakalamış ve Zeus'tan aşağı atmış. O esnada da Kaido'dan saldırı yemiş. Sızıntıyı veren arkadaş resimleri görmeden inanmam diyor, bence siz de inanmayın. Adam yazdığı için paylaştım.Luffy 2v1 atıyormuş. Kaido'yu vurup fırlatmış , yönünü Big Mom'a dönmüş ona da koyup buluttan düşürmüş ama o sırada Kaido sinsice sağlam geçirmiş diyorlar.
Korktu, karaktere tam güvenmiyor.Sende çatırdama gördüm. Kaldıramayacaksan bu yükün altına girme.![]()
Artık RedTeroR bile en büyük luffy fanı benim diyorsa, sitenin adını GomuFan yapabiliriz.Sen bir de buna bak.
Öyledir. Çok Kral adamdır.![]()

Neyse 3 günlüğüne kendimi bayıltayım o zaman.Kaido'yu vurup, fırlatmamış. Son bölümde yaptığı saldırıdan ötürü Kaido yer düşmüş, o sırada Luffy hedefini değiştirip Koca Ana'yı yakalamış ve Zeus'tan aşağı atmış. O esnada da Kaido'dan saldırı yemiş. Sızıntıyı veren arkadaş resimleri görmeden inanmam diyor, bence siz de inanmayın. Adam yazdığı için paylaştım.

Reis sonra spoiler fake derler, luffy 1 kez vuruyor sonra darbe yiyor derlerse haterlar yaşatmaz. Spoiler kesinleşsin, en çok ben savunucam.Sende çatırdama gördüm. Kaldıramayacaksan bu yükün altına girme.![]()


Olmaz öyle. Bu hallerini görmesinler çabuk sil o mesajı.Reis sonra spoiler fake derler, luffy 1 kez vuruyor sonra darbe yiyor derlerse haterlar yaşatmaz. Spoiler kesinleşsin, en çok ben savunucam.![]()
İlerde koz olarak kullanırlar. Daha yenisin bu işlerde bak burada tecrübe konuşuyor.

