Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Charlotte Cracker

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    222
Saldırıyı savunamadığı için hakiyi öğrenmiyor mu? Tabi burada gözlem vs de yok. Ama asıl olay b. Haki eksikligiydi. Artık o sorun yok.
Evet o yüzden öğreniyor ama sadece haki eksikliğinden tek yemedi o sahnede. Geleceği görüp savuşturabilirdi belki ama buna da fırsatı olmadı demek istiyorum. Anında geldi Kaido ve tek attı. 0.01 saniye yani. Muhtemelen bir dahakine geleceği görebilip çözecektir ama bakalım.
 
Evet o yüzden öğreniyor ama sadece hakisi eksikliğinden tek yemedi o sahnede. Geleceği görüp savuşturabilirdi belki ama buna da fırsatı olmadı demek istiyorum. Anında geldi Kaido ve tek attı. 0.01 saniye yani. Muhtemelen bir dahakine geleceği görebilip çözecektir ama bakalım.
Orada tama olayı sıkıntı yarattı. Udon da saniyeler öncesini gören adam sinirden 1 2 sn'yi yi göremedi. Şimdi hem gözlem avantajı var hem de b. Haki ile bloklama.
 
Sanji Crackeri değil şu şeker yapan adamı anca yener ben bu arc bile Sanjinin güçlü birini yeneceğini sanmıyorum, en fazla page one kaliblesindeki adamları yener.
 
Yanına namiyi ve ormanı versek bile luffy gibi bisküvileri yiyemeyecek. Yiyebilse bile gear 4 luffy seviyesinde değil.

Suit’i abartmayın bu kadar. Niji zaten sanji’den düşük seviyede değilken onun üstüne suit giydi.İchiji daha güçlüyken suit giydi. Kek adasında düştükleri durumu gördük.
Reiju, ichiji ve niji cracker gücünde olsaydı kata ve cracker’in yokluğunda bm korsanlarının içinden geçerdiler. Oyalayıp kaçmazdılar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık