Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Beyazbıyık Haklı mıydı?

Haklı mıdır, haksız mı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Yaptığı hareketi başka biri başka bir karakter yapmış olsa haklı derdim ama bu karakter ölürken bile bize ''Vücudu yaralarla kaplıydı ama sırtı tertemizdi.'' gibisinden hiç bir düşmandan kaçmadığı belirtilen mesajlar verildi. Doğru kararı yanlış karaktere aldırdı sOda. Bu da Oden'in sonradan dahil edilmiş bir karakter olduğunu iyice gözümüze sokmuş oldu. Sırf Japonları övebilmek için çıkarılmış bir karakter. Sanki Ryuma yetmezmiş gibi. Hikayede o kadar açık var ki şu Oden yüzünden. WB'nin gücü tek yetmiyorsa Shanks ne güne duruyor. Hani WB Shanks'ten yardım istemez ama Shanks WB den ister. Eski nakamasının halkını kurtarsın WB ile iş birliği yapıp.
 
Bu konudan bağımsız, Wb Ace'den haberi alınca wanoya gitseydi ne olurdu diye bir konu açmak lazım gördüğüm kadarıyla insanlar ya argümanlarını güçlendirmek için ya da gerçekten küçümsüyorlar Wb tayfasını. Ace, Thatch, BB'nin de içinde bulunduğu Wb tayfası vs Kaido tayfası konusu iyi giderdi.
Marco bile aklını aldı tayfasının en güçlü iki adamının,tabikii buradan Marco 2'sini de yener atar anlamına gelmiyor ama.

Farkı belli etti.

Wb ağır yenerdi Kaido'yu kalbi teklemesin yeter.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık