Koskoca Dünya Hükümetinin askeri gücü denizcilerden sadece 3 kişi amirallik rütbesine erişti diyor Robin. Ve bunlar denizcilerin en büyük gücü diye geçiyor.Kesinlikle Dostum. Akainu ve Dragon zirve isimler. O ikisi en güçü 1-2 Yonko kadar güçlüdür.
Koskoca Dünya Hükümetinin askeri gücü denizcilerden sadece 3 kişi amirallik rütbesine erişti diyor Robin. Ve bunlar denizcilerin en büyük gücü diye geçiyor.Kesinlikle Dostum. Akainu ve Dragon zirve isimler. O ikisi en güçü 1-2 Yonko kadar güçlüdür.
Adamına göre değişir. Garp mesela amiral olsa amiral seviyesini filo amirali olsa filo amirali seviyesini yeniden tanımlamamız gerekecekti. Sengoku ise KK seviyesi adamlarla dövüşmüştür kendi döneminde, tam olarak onlar ayarında olmasa da bence prime Sengoku şimdiki Kaido'dan güçlü adamdır.Filo Amirali ne sence? Bence KK seviyesi.
Dostum bu kesinlik nereden geliyor ki? Belli bir seviyenin üstündeki karakterlerin dövüşleri yankı bulur zaten. Shanks konusundaki tek motivasyonum benim Mihawk açıkçası. Derdim adamın unvanının gte gelmemesi mangaka Shanks'a kılıç ustası derse o unvanı ipleyen çok adam bulamazsın karakter bu şekilde ele ayağa düşsün istemem.Shanks kılıç ustası değil diye birşey yok.Düello atıyorsan kılıç ustası olduğun için atıyorsundur vista gibi.Kılıcı araç olarak kullanan adına düello demez.Ve sesi beyazsakala kadar ulaşmış wb överek söylüyor.
Yani en güçlüleri Oden de çıkabilir pekala.TamamdırOden güçlü de olabilir ayrıca anormal değil. Sadece çıkarım noktasından gittim. Oden bu Kaidodan güçlü net şekilde, Mihawktan güçlü olması anormal olmaz :d
 Bak şimdi sen böyle söyleyince Oden > All üzerinden gidesim geldi.

	Onlar kadar güçlü olduğu için gezmedi yalnız yanlarında. Odenle WB ilk karşılaştıklarında öyle sanmıştım ama ikisi kesinlikle Kaido'ya kaybetmezdi, ne olursa olsun.Oden'e KK ayarı dememin sebebi, Kaidou gibi bir adama bıraktığı o sızı değil aslında.
WB ve Roger gibi iki azmanın yanında dünyayı gezmiş kendisini farklı kulvara taşıyacak bir adam. Bu t
Wanoda yaşayan insanların söylediği söz bak samuraylar hakkında. Sırf kılıç ustalığına baglamayalimYani en güçlüleri Oden de çıkabilir pekala.Bak şimdi sen böyle söyleyince Oden > All üzerinden gidesim geldi.
Oden ''Bu Kaido''dan güçlü?
![]()
	
Oda'nın seride detaylı göstermeyecekse direkt filmini yapması gereken olayları biri zaten aralarındaki dövüşler.Shanks'la ilgili kafa karıştıran kısım düello atması. Gerçi Wb ve Roger'ı gördükten sonra pek beklentiye girmeye gerek yok. Tek panel olsa bile çizsin de görelim şu Wb'nin bile bahsettiği efsane düelloyu.
Bu arada Samuray derken Wano'yu bahsediyor Kaido. Mihawk normalolarak dahil değil.
![]()
Adamlar kılıç düellosu atmışlar ki dövüşleriniz savaşlarınız demiyor da düellolarınız diyor wb.Kesinlik oradan geliyor.Shanks yani zamanında Mom ile dövüşse wb adını düello koymazdı.Zaten sengoku kaido- mom ittifakını yorumlarken geçmişte çok kapışıp dövüşüp durdular öyle bir ilişkileri vardı diyor.Shanks vs Mihawk gibi düello atıyorlardı demiyor.Bunlar önemli detaylar.Dostum bu kesinlik nereden geliyor ki? Belli bir seviyenin üstündeki karakterlerin dövüşleri yankı bulur zaten. Shanks konusundaki tek motivasyonum benim Mihawk açıkçası. Derdim adamın unvanının gte gelmemesi mangaka Shanks'a kılıç ustası derse o unvanı ipleyen çok adam bulamazsın karakter bu şekilde ele ayağa düşsün istemem.
Şu an bir yaşıma daha girdim.Reis o sayfaları hepimiz okuyoruz ama senden başka o şekilde anlayan olduğunu sanmıyorum. Bunu seni yermek için söylemiyorum, yanlış anlama. Ama aynı mangada, kılıç kullanmayan adamlara bile samuray deniyor. Sumocu kendine samuray diyor. Sadece 2 paneli bağlayıp devasa anlamlar çıkarıyorsun ama yanlış. Sen sadece yazıyı aktarmış olmuyorsun. Kaido'nun, Mihawk'ı da kattığı senin yorumundur. Shanks'ı katmadığı da keza öyle.
 Dostum manga sayfasında yazan genellemeyi söylüyorum hala kabul etmemekte ısrar ediyorsun. Ne diyeyim şimdi sana ben?
 Hani kılıç lobisinin isteği üzere manga sayfası da atıyoruz bak.


