Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Parende

Bence sen :D Oda'nın Ace'i öldürüş şekline kızgınsın.:D
Hakkaten magma ateşi yakar o yüzden ace ölsün ne demek. O kadar güzel dövüş sahneleri var ama bu kadar önemli iki karaktere reva görülen dövüş şekli magma ateşi yakar o yüzden bay bay ace.
 
Ace bir maldı.BB yumruğu atınca neredeyse boynum kırılıyordu dedi,BB'nin çekim ve iptali gücünü gördü.Dayak yiyeceğin gün gibi ortada kaçsana mal.Ama kaçmaz huyu böyle.Hadi bir mallık yaptın savaş çıktı,2 dünya adam perte çıktı senin yüzünden.Ulan inek niye Akainu'ya atar yapıyon.Hiç değilse senin için ölenlerin değerini bil topukların vura vura kaç oradan.

Bu kafayla kaçsa dahi çok yaşamazdı o da var.Atıyorum savaştan sonra Marco kaptan oldu yollarına devam ettiler Kaido gördü bunları ehehe babacığınıza tecavüz etmişler dese Ace uleyn rahmetli babamla nasıl billur geçersin deyip dalardı Kaido'ya o da son dalışı olurdu.Ama hiç değilse WB oğlunun ölümünü görmemiş olurdu,o uğurda ölenler boşuna ölmemiş olurdu.Rogue bunu karnında normalden fazla tutunca beyninde bir takım sorunlar oluşmuş herhal.Ace=Mal
 
Buran buran Ace karalama çabaları, bide olayın şu boyutu var;
karala veya eleştir ama biraz onu savunan adama saygı.
Bide o kadar Zoro da Zoro diyorlarda abi benim gördüğüm her fırsatta laf çarpılır bunlar dikkat edilmez ama bi arkadaş uçuk fikirle gelince aha bunları alayı böyle ıyyyy. Muhabbete ne hoş.
 
[İKAZ]Ace ve Ace'in D. olması konusunda yeterince konuştunuz, eğer devam etmek istiyorsanız Genel Tartışmadan devam edin. [/İKAZ]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık