Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deep Web Hakkında

Bitcoin işine girmek için artık çok geç. Girenin de sağlam bir sermayesi olması lazım ki, para kazanabilsin.
 
Korsanfan'da kampanya başlatalım herkes bilgisayarlarının işlem gücünü birleştirsin bitcoin üretip satalım. Siteye gelir olur yeni serverlar falan alınır hatta artan bitcoinlerle de herkese katkılarından dolayı iphone 5s hediye ederiz.
Bu müthiş bir ileri görüşlülüktür :sapkali:
Hayır, bitcoin tamamen legal bir şeydir. Fekat bu adamlar, internet üzerinden alım-satım yapmak için bu parayı kullanıyorlar. Çünkü zaten sanal olan bitcoini kullanmak, kredi kartı, banka hesabı vs.gibi kimliği ortaya çıkarabilecek mecralardan daha güvenli. İstersen sen bile bitcoin satın alıp, geleceğe yatırım yapabilirsin. Bitcoin benim en büyük pişmanlığımdır. Zamanında 1 bitcoin, 5-6 dolar değerindeydi. Eğer o zamanlarda cebimdeki 3000 doların hepsine bitcoin almış olsaydım, şimdi nereden baksan 100.000 dolardan fazla param olacaktı. Ama riske girmedim, sonuç ortada.
Bu bir dramdır :üzgünüm:
 
Dramlık bir durum yok.Şahsen o yıllarda nerdeyse hiç kimse böyle bir risk almazdı.Bitcoin sanal para olduğundan takip edilemiyor benim bildiğim kadarıyla.Yani kim nereye ne kadar bitcoin harcamış diyerek geriye dönük bir inceleme yapılamadığından verdiğin parayı almayı bırak üzerine borçlu bile çıkabilirdin.Risk almamak ile doğru bir hamle yapmıştım ben.O zaman bitcoin 20 dolar seviyesindeydi
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık