Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ac odyssey’e devam ediyorum.

ilk 5-10 saatten sonra açıldı biraz.Combat’a zorla sokulmadım uzun zamandır. Combat’a girsem de assassin olmama rağmen iş yapıyor artık karakter.
Sadece o bölge savaşlarında zorla sokuluyorum bayadır. Onlarda da bi assassin skilli var açık savaşta bile rakibe assassination hasarı verdiğin bi hareket yapıyorsun (shadow of war’daki execution gibi).
Kaptan çıkınca skill’i ona harcayıp tek atıyorum. Yeni kaptan çıkana kadar oyalanıyorum.

gameplay olarak assassin tarzı shadow of war’ın 3-4 gömlek aşağısı olmuş. Oynayış tarzı aşırı benziyor.
okçuluk için o kadar fark olduğunu söyleyemem ama o da öyle shadow of war’ın daha kötü hali gibi. Ama assassin kadar benzerlik yok. O bildiğin aynı. Execution biriktirip gizliliğin yetmediği adama bi de execution atma, hayaletlerle aynı anda 2-3 kişiyi gizlice indirme, bi rakipten diğerine ışınlanarak kamp temizleme vb şeyler ikisinde de var ama sow’da çok daha iyiydi.

iki oyun da hiçbir skill falan kullanmazsanız combat’ları iyi sayılmaz. Ama shadow of war’daki özel hareketler ve skiller o combat sistemini baya örtüyordu. Odyssey’nin yeterli olmamış.
Benzetme yaparsam arkham knight ve spiderman’de kombat sistemi de iyi mesela oturmuş. Gadget’lar bonus gibi. Shadow of war’da sistem benzese de kalitesizdi combat sistemi. Ama bar dolunca yapılan hareketler, ışınlanmalar, elementler falan örtüyordu o açığı.

Yan görevleri ve haritayı sayarsak gameplay’de sow’la eşit olmalarını beklemek ayıp tabi. Ama düz combat’a girmediğim sürece kötü oyun değilmiş diyebilirim artık. Bazı yan görev zincirlerini ve yan karakterleri sevdim. “X kadar adam öldür, erzak yak” gibi görevleri iyi ki fazla abartmamışlar ilk 5-10 saatlik kısımda bıkmıştım onlardan. Full onunla dolu sandım oyunu. insan oyunun başını öyle doldurur mu ya.Ne güzel görevler varmış onları koyaydınız ya:D
 
Son düzenleme:

Niye tüm oyunlar co-op veya online temelli yapmak zorundasınız. Kendi adıma Avengers bi faciayken bir de bunun duyrulması.

Bi de level olayı var.10 level Nightwing ile 20 level sokak haydutuna gizli saldırı yapamıyorum çünkü levelim yetmiyor. :of:

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık