Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 985: Yeni Onigashima Projesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onigashima'yı, Çiçek Başkent'e taşıyacakmış Kaido. Bu adadaki kuru kafa devasa bir vücudun kafası. Bizim Zunisha gibi suyun içinde duruyor bedeni. O dev kılıç da onun kılıcı. Belki de Kaido'nun gemisi bu. Ayaklanıp yürüyecek Wano'ya konacak. Kaido, Wano'da halkın gözü önünde inecek. Bir ihtimal antik silah falan da çıkabilir.

Diye sallayalım dursun şurda.
Antik silah olmasa da Kaido ile doğrudan bir ilişkisi var diye düşünüyorum. Atası vs olabilir. Kaido bundan dolayı orayı üs olarak seçtiğini düşünüyordum. Wano'ya gelme sebebi de açıklanmış olurdu.

Ama oranın aslında bir gemi olduğu fikri de güzelmiş:good:


-

Bu arada,

Kaido bile olsan kafa kesmek için kılıca ihtiyacın oluyor. : ))
 
Bu zamana kadar Denizciler neden Yonkou'ları indirmiyor deniliyordu. Şimdi ben de aynını soruyorum. Bu kadar dünyayı kaosa boğmak isteyen iki tipi ne durduruyordu şu zamana kadar? Neden Denizciler'i ve Hükümet'i bitirmiyorlar. Yapabilecek olsalar çoktan yaparlardı bu çok belli. Antik silahlara güveniyorlar. Bu silahlar cidden büyük güç çıkacaklar.
Dünyayı kaosa boğmak istediklerine dair elinde nasıl veriler var görelim biraz, benim bildiğim Shanks denge adamı Bigmom'un olayı göz göze bakmaydı, Kaido ise yeterli güce ulaşana kadar Oden'e bile saldırmamış ? Senin bu kaosa boğma hikayeni destekleyecek bilgileri görmek hoşuma giderdi doğrusu :bilmem:
 
Şu an için de çekiniyorlar ki.:D Antik silahları bulana kadar öyle bir işe girişmezler.
Antik silahlardan birisiyle Enel gelse mesela. Biz o kapak hikayesini boşuna okumamış oluruz ayrıca. :bilmem:
İttifak halinde çok fazla çekindiklerini düşünmem açıkçası ama Kaido BM'a güvenmez inşallah bi kare bitter çikolataya Yonkou gidiyor
 
Biri beni aydınlatabilir mi? Benim takıldığım bir husus var. Bir yerde kaçırdım herhalde. Toki miydi toko muydu hatırlamıyorum ama gerek o kız, gerek yamato, ace'i tanıyor. whitebeard korsanları oden zamanında gitmişti adaya, o zaman ace yoktu tabii ki, ee nasıl tanıyorlar bu ace'i. Eğer sonradan gittiyseler, kaido hüküm sürerken gitmeleri lazım, öyle bir durum da hatırlamıyorum. Kafam karıştı ya
Ace o adaya gittiğinde beyazsakal korsanlarında değil
 
Bu hükümetin yeni silahının kairoseki ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kairoseki'yi gaz haline getirip kullanabilirler. Yeni dünya da her 10 kişiden 9'unun meyve kullanıcısı olduğu düşünülünce, bence baya etkili olur.
 
Kadionun öldürdüğüm dediği yaşlı kadın aslında hayatta oroçhi yerine geçiyor ve onu öldürüyorlar. Böylelikle oroçi bir süre ortalıkta olmayacak ve bir kısım samurayları kendi tarafına çekecek. 20 sene sonra 9 kının geri geleceğinde tırsan oroçi böyle bir şey yapmış olabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık