Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maşallah Luffy Zoroya. Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Çok hoşuma gitti ya ikili sahneleri. :utan:
 
Bizimkiler dün makarasını yaptığımız kadar kötü durumda değil. Luffy - Zoro ikilisi de her daim on numara oluyor. Zoro zaten lisedeki en yakın arkadaş gibi, siz biriyle tartışırken gelir tartıştığınız adama vurur sonra size dönüp ben şimdi buna niye vurdum der hani.

Luffy çöpün tekine Chinjao tarifesi çekmiş çok acımasızsa, çöpe üzülmedim desem yalan olur. Onca pisliğin arasından sadece canlarını sıkanları dövüp sıvışmak istemeleri de muazzam ahahahaha. Apoo'nun ilk saldırısını Luffy'nin k.haki ile algılayabilmesi lazım o bir eksi ama ikinci saldırıda bence net ne olacağını görüyor. Yüz ifadesi ondan öyle, ne olacağını görmesine rağmen kaçmaması Apoo'nun yeteneğini algılayamadığından herhalde. Yani yine de büyük mallık, çok kısa süreli de olsa bayılması anlamsız bitik haldeyken Kata'dan dünyanın hasarını yiyip bilincini yitirmemiş adam için çiziyorsun şu sahneyi Oda, insan utanır *******. Zoro da Luffy'nin nasıl darbe aldığını görmesine rağmen göstere göstere hasar yiyor. Ulan ne bekliyorsun Luffy'e uzaktan vurmuş işte aynı şekil, korun veya kaçınsana. Hayır yani bu tarz değişik güçleri olan adamlarla daha önce defalarca kez karşılaştınız lan her boka yalandan error vermeyin. Oda sadece bizimkileri mal yapmıyor bu arada bölüm sonu Apoo'yu da mal yapmış. Kid göstere göstere geliyor ve o darbeyi yiyorsun. Ulan Op evreni yeri geliyor insanların gözle görünemeyecek hızda hareket edebildiği bir evren, sizler de güçlü adamlarsınız bu kadar embesillik yersiz. Sanki ikinci sezon sonu öldüğünü düşündüğü pembe dizi karakterini üçüncü sezon ortalarında görmüş yan karakter gibi avel avel bakıyor adama.

Oda'nın hikaye anlatımı bu işte, küçük şeyleri o yüzden kafaya takmayın. Sadece bizimkileri olur olmaz vslere sokmadan önce iki düşünün bu tarz bölümlerden sonra o yeter.
 
Luffy sanki onunla dövüşürken meyvesi kullanmıyordu. Kullandığı tek bir yer yok muydu?
Bu da şu soruyu doğuruyor: niye açmıyorsun olm meyveyi? xd

Abisinin meyvesini istemiyormuş gibi sanki.

Sırf heyecan olsun diye herif abuk subuk saldırtıyor. Queen'e pistol ile bile saldırmıyor haliyle Queen alıp atıyor Luffy'yi.

Bu yüzden Queen ya da Apoo'dan birisine dalacağını düşünemiyorum. Direkt Kaido'ya dalıp 2 3 kere yenilip onu yendiğinde ahanda Luffy budur reyiz bee diyecekmişiz gibi.

Halbuki ben son dövüşten önce de bir şeyler yapsın isterim. Gladius'a denk geliyor hemen yanında bir cühela, o güçlüdür diyor. Lan ne güçlüsü bırak da aradan çıksın işte Gladius. Gerçi patlatırdı Luffy'yi o. :artiz:
 
Yuh artık Luffy in yediği ikinci saldırı nedir be Oda. Zoro diyorki bu manyak birşeyler yapıyor Luffy tamamdır diyor ve Apoo ya bakıyor. Okuduğumuz onca spoiler rağmen desimki aha geleceği görecek o okuduğumuz spoiler içimizde patlayacak ama sonuçta odanın içinde patladı bu geleceği görme mevzusu.
Karşında yeteneğini bilmediğin bir adam var ve sen geleceği göremiyorsan yemişim öyle yeteneği. Bu tamamen Odaya yazar çünkü bu karakter bu ark bunu iki üç kere yaptı zaten.
Sonuç olarak rezillik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık