Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine de diğerleri ile karşılaştırıldığında iki kat bir ödülden bahsediyoruz burada.Bunun yeni olma ile falan alakası yok.Luffy de cücük korsan ama 1,5 milyar olmuş.
Tam da yeni olmakla alakalı. En fazla ödülü olanlar en eski olanlar. Kaido ve Big Mom 6 yıl önce imparator olmuş Shaks'dan fazla. Ve en düşükleri de Teach ki en son imparator olan bu. Bakıyoruz Wb bunlardan fazla bu kadar aile delisi bir adam nasıl bu kadar zulüm aşkıyla yanıp tutuşan Kaidodan çok oluyor zaman. Ama Luffy tamamen kıyas dışı. Adam bir saniye durmuyor. Teach kendisini de tayfasının önde gelen şahıslarını da tehlikeye atacak biri değil. Teach'ın Wb tayfasındayken bile ödülü yok. Ace adamdan sonra geliyor ödül kasıyor 2. Tümen komutanı oluyor adam gizleniyor. Shisibukai olup ödülü sıfır olan kaç kişi tanıyorsun? Böyle de planlı adam.
 
Big Mom 4,388 - Kaido 4,611 / Fark 223 milyon.
Katakuri 1,057 - ?
Smoothie 932 - Queen 1,320 / Fark 388 milyon.
Cracker 860 - Jack 1,000 / Fark 140 milyon.

BM ve Kaido'nun ödüller dengeli duruyor bana göre. Yani işin içine aktiflik, katliam falan katmadan aralarındaki fark çizilen rollere uygun miktarda. İş tayfaya gelince patlıyor. BM tayfası negzel ellişer yüzer katlıyor. Kaido tayfası üçüncü adamı ile ikincinin arasında üççüz kağıt var. Ha bu çizgiyle dersin King 1,500 geçer. Bi ihtimal Queen'le çizdiği kapışmacı tavırlardan ödülü yakın tutup farkı elli bilemedin yüz kağıt tutar 1,420 olur.

Ödüller fırlamada Kata'yla King arasında öyle bariz bir fark olacağını düşünmüyorum ben. Hatta Oda bu canavar tayfa üyelerinde patlayacak bana göre diğerlerine kıyaslan, ödüller göz boyama.
 
Ahahaha şimdiden Katakuri gömmeler başlamış. Zamanı gelince Katakuri sen neymişsin kimlere kaldık diyeceksiniz...
Oda bunun cevabını verdi büyük ihtimalle zaten 957.bölümde Kaido ve Linlin'in yıllardır kedi köpek gibi dövüştüğünü söylüyor.Kaido ve Linlin dövüşüyorsa neden Linlin ve Kaido'nun tayfası dövüşmesin ki.Tayfalar işin içine girdiyse Kata King'e yenilmemiş.Adamın yenilmezlik serisi var.Sırtının yere gelmemesi gibi bir söylenti değil bu mevzu değil yani.
 
Bence katayı 1 500 düşünmek lazım. Luffy o ödülü katayla denk olduğu için aldı. Hatta güçsüz taraf oydu. O yüzden king 1550 çıkarsa yine şaşırmam. Ha eğer 1800 falan ise o zaman net King>Kata
 
Bence katayı 1 500 düşünmek lazım. Luffy o ödülü katayla denk olduğu için aldı. Hatta güçsüz taraf oydu. O yüzden king 1550 çıkarsa yine şaşırmam. Ha eğer 1800 falan ise o zaman net King>Kata
Luffy o ödülü sırf Kata'yla denk olduğu için almadı. Onun iki yüz kağıdı en azından stratejik başarısı ve büyük filoyu kurması. İmparator kafası sırf güçten değil, yapılanma olduğu için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık