Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bullet verdi. :(

Xebec olabilir ama adamı anlatırken Shanks bağlantısını da söylerdi bence saklaması zor.Ayrıca Xebec kutsallara saldırırken oğlunun yanaşmasına izin vermeleri pek uyumlu görünmüyor.Ace ile Shanks gibi oturup konuşmazlardı ne olursa olsun yok etmeye bakıyorlardı.

Ama en büyük yara o ve birini görünce sızlayan yara o.Shanks ile bağlantısı olduğu açıkça görülüyor.Bu adamın aldığı en önemli yara olduğu da muhakkak bu kadar unutamayıp sızladığını söylediğine göre.
O muhabbet retcon yiyebilir.
 
Aramızda ki fark derken '' Zaten benden güçsüzdü bakalım yaşlanması aramızda ki uçurumu ne kadar arttırmış '' diye düşünmüş olsa gerek . Raylar yerine oturmaya başlıyor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
:alkis:
O muhabbet retcon yiyebilir.
Dedikleri gibi istese 3 günlük savaşa sıkıştırmakta zorluk çekmeyeceği için retcon yiyeceğini sanmıyorum.Farklı planları var o muhabbetle ilgili.Çelişki olacağını kendi de görüyordur bile bile lades demez.
 
Meşhur Roger ve Beyazbıyık konuşması bu bölümde olacak sanırım. Güvendiğim bir kaynaktan duydum. Hem o kısımda neden Oden'den bahsetmedikleri de anlaşılır. Yine de Yuko-san'ı bekliyorum
D klanını o efsanevi görüşmede umarım açıklar Roger ve hepimiz öğreniniriz.Öyle bir şey var mı ?One piece den bile daha gizemli bu klan bence.
 
- Flashback continues.
- There is some passages on Oro Jackson about treasure and what will do Roger next.
- Oden wants to back to his country. That's why Roger Pirates goes to Wano. He also calls Whitebeard Pirates to there.
- Roger and Whitebeard meets last time under cherry blossom trees and Whitebeard get learns everything about One Piece.
- Oden tells his country is in a bad shape right now. Also he doesn't want adventures no more. So he wants stay in Wano and Whitebeard accepts this offer.
- After pirates leaves, Oden goes back to his family and being ruler of Wano. But Orochi was already knows someday Oden would come. So he get into action for to be Shogun of Wano again.
Bir az sıkıcı olacak gibi. Umarım bir sonraki bölümde Kaido sahneye girer sonraki iki bölümde de fb biter.
Luffy'i özlemeye başladım ve 958. bölümde yaşanan dramın devamını merak ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık