Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 345 55.7%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 215 34.7%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 113 18.3%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 284 45.9%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 298 48.1%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 195 31.5%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.7%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 40 6.5%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 118 19.1%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 111 17.9%

  • Kullanılan toplam oy
    619
Amirallerin bile kabul ettiği tek kişi olan Roger belki... Büyük akvaryumdaki küçük balıkların işi değil Taisho san'lar ile oynamak :cool:
 
Akanın da işine gelebilir. Savaş alanını komple lav yapabilir uyanış açtıysa.
Tamam Akainu'nun lav avantajı var. Kizaru, Kuzan, Fuji? Bunlar hangi güçle ne şekilde Wb gibi bir adama zarar verecek. Mangaka zaman atlamasından sonra fikir değiştirmedi ise seriide iki amirali alabilecek karkaterler var, bunu net olarak gördüğümüzü düşünüyorum.
 
MF'de ne oldu pardon? Akainu yaşıyor dünyanın en güçlü adamı ise öldü. :bilmem:
  • Aldığı hemen hemen her darbede hastalığına atıfta bulunuldu. Kalbi tekleyince Akainu vurabildi, diğer karakterlerin sözleri vs.
  • Hasta olduğu için kral haki patlatamadı.
  • Akainu'yu tek vuruşta yerin dibine gönderdi.

Wb'nin sağlıklı olduğunu düşünelim, bana göre aldığı darbelerin büyük bir kısmını almayacaktı, bu da kendisine savaşta büyük bir avantaj sağlar. Diğer taraftan haki'yi kontrollü bir şekilde kullanamadığını da gördük, Luffy'nin kral haki patlattığı sahnede. Hakiyi kontrol edememesini de hastalığına verirsek sağlıklı bir Wb'nin hakiyi kontrollü ve daha güçlü bir şekilde kullanacağı sonucuna da varırız. Haki'yi kontrol etmesi ise hem darbe almamasını hem de alacağı olası darbeleri en az zararla savuşturacağı anlamına gelir, bunun yanı sıra daha güçlü ataklar yapmasına da olanak sağlar.

Mf'deki onca olumsuzluğa rağmen Akainu'nun şeklini değiştirip, tek vuruşta yerin dibine gönderdiğini de görüyoruz. Sadece buradan bile rakibine mutlak bir şekilde üstünlük kurabileceğini anlamamız gerekiyor.

Sonuç olarak, hasta olmayan bir Beyazsakal daha az darbe alacak, hakiyi daha etkili kullanacak ve saldırı gücünde de önemli bir artış olacak. Bu şekilde iki amirali alabileceğini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık