Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odaaa adamsın lan ADAM! OP'un gelmiş geçmiş en iyi seri olduğunun bilincindeyim zaten bebeğim bana bunu tekrar tekrar kanıtlamana gerek yok.

Arkadaş üye olduğum tarihten beri Garp savunurum gerek kişiliği gerek gücünü. Yeri gelir ben ve çerlobilodan başka hakkını veren çıkmazdı forumda ama biz gene oradaydık *******. Luffy'nin denizci hali işte adam anasını satayım. Çocukluk çizimleri bile neredeyse aynı. Adamın serideki yeri, önemi konumu ve hakkında söylenenler hep ortadaydı. Neyse daha biz bu adamın icraatlarını göreceğiz rokushiki tekniklerinin en üst seviye kullanımının Garp'ın o billurlu hakisiyle kombine olduğunda ortaya çıkan vahşeti izleyeceğimiz zamanlar da gelecek.

Rocks kaptanları bayağı çılgın bir elemanmış o potansiyelde adamları aynı tayfada toplamak ve liderleri olmak öyle böyle gt istemez. Ama 30'lu yaşlarındaki bir WB o tayfada duruyorken Garp ve Roger'ın alayını alması bence mümkün değil. Wb ya satış gerçekleştirdi kısa süre sonra ya da deprem meyvesi yememiş o zamanlar. Öbür türlü Oda'nın bugüne kadar kurduğu dengeyle çok çelişiyor. Her daim serinin zirvesinin Roger - Garp - Wb olduğunu söylemişimdir. Hatta Roger ve Garp'ın ne kadar özel adamlar olduğunu, Wb gibi bir anomalinin bile ancak deprem meyvesi sayesinde bu adamlara denk olabilmesinden anlıyoruz dediğim olmuştur. Dolayısıyla o ortamda aradan Wb'yi çıkartmış olmaları saçma geliyor yoksa Rocks'muş velet Kaido'ymuş Shiki'ymiş BM'ymiş fark etmez bu ikili god mode açıp siler atarlar. Rayleigh'de oradadır zaten büyük ihtimalle.

Garp'ın kutsal embesilleri sevmeyeceği zaten belliydi, amirallik görevini rahatından çok bu mallara bulaşmamak için kabul etmemesiyle helal olsun dedirtti. Zaten Garp'a yapılabilecek en büyük eleştiri o güce rağmen neden oğlu gibi sistemi değiştirmeye çalışmadığı olabilir. Onu da sanırım denizciyken halı hazırda binlerce hatta milyonlarca insana yardım edebildiği için sineye çekmiş. Rocks gibi bir oluşum mesela OP dünyasındaki bütün insanlar için tehdit. Kaido, Shiki, BM'nin olduğu at hırsızları all star oluşumunun yapacağı yıkımın önünde duracak bir kurum olmalı, insanlara güven veren birileri olmalı. Garp'ın insanlığa en büyük katkısı budur herhalde. Ayrıca Rocks demişken Wb nasıl oldu da bu pisliğin içine dahil oldu anlamadım. Gücüyle ilgili düşündüklerimi yukarıda yazdım bugün bir panelde gömen insanlar yarın bir panelde över. R serbest. Ama karakter olarak gözümden düştü açıkçası. Zaten çok sevmezdim ve adamın iyilik meleği olmadığı da barizdi ama yukarıda saydığım isimlerle aynı sofrada yemek yiyecek biri olarak da asla düşünmemiştim Wb'yi.

Ödüller açıklandı çok seksi oldu. Shanks ve Mihawk düelloları için bunlar büyük ihtimalle amiral seviyesi civarıyken yapılmış şeylerdir ondan sonra Shanks yardırmış Mihawk o kadar yardımamıştır demiştim. Mihawk'ın çok uçmamış hali de benim gözümde amiral seviyesi bu arada ama Shanks başkadır. Sanırım az çok öyle çıkacak sadece 6 yıldır yonko olarak anılıyormuş adam. Yani ne Kaido, BM gibi psikopat bir yaratık ne de BB gibi tarihte görülmemiş bir şey yapmış bir insanı evladı olarak bunların arasında bulunan Shanks'ın ödülü bence çok manidar. Tayfasının da en güçlü tayfa olduğu tescillenmiş oldu sanırım bu bölüm. Her zaman söylediğimiz bir şeydi zaten Luffy'nin amacı Shanks'ı ve bu adamları geçebilecek bir tayfa toplamak. Bunu yapabildiğinde zaten mevzu bitiyor. Beckman - Yasopp - Roo üçlüsünün ödülleri 1.5 -3 milyar arasında olacaktır diye tahmin ediyorum. Harbi kral adamlar.

Yıllardır Marco Wb'ye yakışmıyor derdim meğer yakışanı da varmış. Oden. Oda bu arkadaşı parlattıkça parlatıyor yalnız düşman gazinodan assolist araklar gibi Roger'ın Oden'e çökmesi garip olmuş. Rayleigh'e ne kadar yakın çıkacak bu arkadaşın gücü merak ediyorum, büyük ihtimalle prime zamanına ulaşamadan öldüğünden bir Ray-san etmeyecektir ama seviyesi önemli.

Ve son olarak One Piece hem candır hem de heyecandır anasını satayım.
 
Son düzenleme:
Genesi yok. Dressrosa'da Dof'un rezilliklerini örtbas etmemek için kenarda durdu adam. Burada ise durum farklı ama.

@Hakili Yumruk
Bilmiyorum onu.
Değil.Konuşmaları hatırlamıyor musun ? Fuji kutsallar boyle şiçiler şöyle derken Sabo dikkatli ol duyarlarsa öperler diyor.Fuji de bana bakan senin beni geçirmediğini görecek diyor.Şimdi ise bu işin kaynağındalar.Her taraf kutsal ejder kaynıyor ve Kumayı kölelikten kurtarma çalışan Sabo var.Sence Fuji pata küte girişmiş midir ? Yapma böyle :D
 
Hala Mihawk'ı yonkou seviyesi olarak görmeye çalışanlar var bakınız oda bu bölüm ile mihawk'ı yonkou seviyesi olmadığını kanıtladı nasıl peki anlatim. Garp ve Roger rox'a girdiğin de wb kaptan degıl yancı ve ne diyor oda sensei roger'ın karsısına çıkmış en güçlü düşmanıydı o zaman wb rogera denk degıldi daha sonra tayfanın dagılması ve zamanın verdiği etkiyle wb güçlendi gerek meyve gerek diğer şeyler olarak güçlendi ve rogera denk oldu ama şu var wb ilerleyen zamanlar da güçlendikten sonra yonkou oldu . Şimdi Shans ile Mihawk düelloları Shanks yonkou olmadan yani yonkou seviyesi olmadan önceymiş fakat aradan geçen zamanla Shanks abimiz güçlenmiş ve yonkou seviyesine çıkmış ama mihawk gidip denizci yancısı olmuş geçmişte attıkları düello ile şuan ki durum arasın da fark olduğunu bu bölüm de anlıyoruz :) Yani Yonkoular and Shank > Vampir abimiz ;)
 
Onlar illaki vardır zaten ama nicelik kısmını oluşturuyor onlar.Nitelikli adam olarak kast etmiştim.



Çöpler birbirlerini nötrlemiştir de Ray ve Gaban(beklediğimiz güçte çıkarsa) olması olayı daha da normalleştirir.Yoksa o 2v4'ün mantıklı hiçbir yeri yok.Bunu da Rocks'ı veya üyelerine aşırı hayran olduğumdan söylemiyorum.Bu zamana kadar gösterilen güç dengelerine komple ters.
sonuçta RAY-sanın lakabı kara -kral
 
Yonko 6 yıllık bir oluşum sanırım. Ortada cok nüfuslu istedikleri anda yuzlerce adam toplayabilecek bir sürü himaye altında adaları olan üç korsan var.

Wb, Bigmom, Kaido u

Sonra ortaya Shank çıkıyor nüfusunu genişletiyor, manda ve himayeye başlıyor.

Marineford daki bonus kafalı güneş gözlüklü abimiz gibi tipler. "Ya böyle 4 tane ağır çekerli korsan var bunlara bir isim koyalim baba diyor" Morgons gibi kuş reyisler gazetelerde Yonko diye 4 imparatordan bahsediyor. Isim yayilip gidiyor.

Gelmek istedigim konu. Aslında mevzu güç değil. O dörtlüden nüfusları ve aktif savaşa cagirabilecekleri adam sayisindan dolayi cekiniyorlar.

Luffy ve Buggy çok nüfuslu karakterler. Son düzlüğe girerken Bb, Kaido, Bigmom ve Shanks tan Yonko diye bahsedilmesi bana mantıkli gelmiyor. Artık 6 imparator var. Ya da çok güçlü sayısız korsan.

Marine vs Korsan vs Devrimci çağı başladı
 
Kaido daha gençti. Miço denildi. Linlinde o kadar güçlü değildi. Roger'ın tayfası ve Silvers rayleigh, Garp'ın yanındaki elemanlar falan anca yenmişlerdir. İm ve goroseilerin bulaşıp götlerini tehlikeye atacağını hiç sanmıyorum.
Yenemezler tayfa sadece onlardan ibaret mi saniyorsun? Kaido miço o tayfada Shiki,Wb bile onlarla birlikteymiş yani bu adam da bir şey var ki onunla birlikteydi bu adamlar. Kim bilir daha kimler vardi onun disinda olay 38 yil önce oluyor. Adamdan "Roger'in ilk ve En güçlü düşmani" diye bahsediyorlar. Fakat Roger bu olaydan çok sonra KK oluyor kısacası ondan sonra ćok daha fazla savaşa giriyor buna rağmen en güçlü düşmaniydi diye bahsediyorlar. Roger'in sadece onunla dövüştügünü saymasak bile diğer tayfa üyeleri kimlerle dövüştü? 38 yıl önce'den bahsediyoruz daha Ray ve Roger'in zirve olmadığı dönemden.

IM'in çok farkli bir havasi var. Goroseiler boşuna ona o kadar saygı göstermez. Onun için boş laf söylemezler adamlar "Bize tarihten silinmesi gereken kişilerin adini verin" diyorlar. Geçmişte güçlerini kanitlayip bu tarz bir şey yapmiş olmasalar böyle laflar etmezler. Olayların altindan bunlar da çıkacak hele ki Kutsallar falan da olayın içindeymiş zaten.
 
Değil.Konuşmaları hatırlamıyor musun ? Fuji kutsallar boyle şiçiler şöyle derken Sabo dikkatli ol duyarlarsa öperler diyor.Fuji de bana bakan senin beni geçirmediğini görecek diyor.Şimdi ise bu işin kaynağındalar.Her taraf kutsal ejder kaynıyor ve Kumayı kölelikten kurtarma çalışan Sabo var.Sence Fuji pata küte girişmiş midir ? Yapma böyle :D
Öyle olsa bile kafasını yardırmasını gerektiriyor mu sence? :D Dur lan darbe alayım da gerçekçi mi olsun demiş? Sabo gibi bir devrimci komutanı amirale sağlam hasar vermedikçe gerçekçi olmuyor mu yoksa? :rolleyes:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık