Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Kitapları okudun mu bilmiyorum ama Jon ile yaptığı son konuşmanın benzeri zaten var. Dany'nin gidici olduğu bence çok açıktı kitaplarda :bilmem:


Roose Reise ne diyorsun, kendine varis gelirken Ramsay ile takılması falan bir de kucaklaşıyorlar, benim bildiğim Roose öyle bir durumda o elemanı bir kilometre yakınına almaz :oleyo2:
Roose Robb'u o şekilde öldürdü ya ilahi adalet hesabına kendi oğlu da kendine ihanet edip aynı şekilde öldürdü.Dediğin gibi kitaptaki Roose Ramsay'i Winterfellde bile tutmaz.Sırf fanların gazını almak için harcadılar Kuzey'in en tehlikeli beynini.
 
Finali geç izledim diye sövüşü kaçırmışım herhalde. Koskoca GoT final verdi be, 8 sezon geride kaldı. Son kitapta çıksa da zevkle okusak, umarım işinin ehli adamlarca 3 film ile uğurlanır bu seri. Yeni diziler falan da bu senaristlerce tertip olunmayacak değil mi? Bundan sonra bu elemanların eli olduğu hiçbir yapımın tutacağını sanmıyorum. Kitapta geçen ama dizide işlenmemiş şeyleri toplayıp 2-3 sezon yapsalar, belki tutar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık