Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Seto Kaiba vs Yami Marik

Kazanan Kim Olurdu?


  • Kullanılan toplam oy
    47
Pegasus'un olayı milenyum gözüydü, düelloda o kadar da iyi değil.
Asanın da Kaiba'ya etkisi olmayacaktır ki eski sahibi herif, büyü-sihir olayına inansaydı da Yami Kaiba göreydik keşke.
 
Mangasında olaylar nasıldı bilmiyorum, ancak animede yanlış hatırlamıyorsam eğer milenyum parçalarından biri zaten Seto Kaibanın, ondan dolayı milenyum parçaları ve etkileri Kaibada pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Birde bence seride 2 tane özel kart var, biri kara büyücü diğeride benim de en sevdiğim mavi gözlü beyaz ejderha, bundan dolayı da Setonun gerçekten zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum.

Birde seride bence Yami Yugiden sonra en iyi düellocu Seto Kaibaydı. Seri sonundaki Yami Yugi ve Yugi düellosu ise bence çok plot armorun belli edildiği bir düelloydu.
 
Marik'in çok abartıldığını düşünüyorum. Senaryo üzerine oynandığı zaman güçlü görünebilir ama kurgu olmayan bir düelloda Kaiba'nın kazanacağı kanısındayım
 
1 can puanı ve sahada hiçbir canavarı olmadan yine kazanamazdı ki Marik. Yugi her türlü almıştı zaten. 1 can puanlı adama saldırtmamak için böyle bir senaryo yazmışlar. Güzel de olmuş.
Tamam da Yugi destesindeki, mezarlığındaki ve elindeki tüm canavarları oyun dışına atmıştı Ragnarok kartı yüzünden. Sonraki tur Marik herhangi bir canavarı çağırsa tamamdı.

Bir de Odion gelmese Yugi saldırmayacaktı. Hep bal yav :/

Not: Yuginin sahasındakiler yok olmuyordu galiba. Emin olamadım şimdi.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık