Indirmeyi geçtim, Türkçe sitelerde film doğru dürüst yok bile. Bir sitede başka bir film falan koymuşlardıBu nasıl film yav. İndiremedim bir türlü.![]()
. İngilizce sitelere bakabilirsin ya da tahammül edebilirsen YouTube'da türkçe dublaj var 
Indirmeyi geçtim, Türkçe sitelerde film doğru dürüst yok bile. Bir sitede başka bir film falan koymuşlardıBu nasıl film yav. İndiremedim bir türlü.![]()
. İngilizce sitelere bakabilirsin ya da tahammül edebilirsen YouTube'da türkçe dublaj var 
Sen düblaj mı izledin?Indirmeyi geçtim, Türkçe sitelerde film doğru dürüst yok bile. Bir sitede başka bir film falan koymuşlardı. İngilizce sitelere bakabilirsin ya da tahammül edebilirsen YouTube'da türkçe dublaj var
![]()
İşte herkes izlemeyebilir mesele orada. Belki @amaneden çok korkuyordur meselaBen de izlemiyorum ama dediğim gibi sırf korku filmi yapmak için yapılan ucuz filmler hariç korku filmi önerisi yaparsa birisi izlerim.
Çoğunluk ben korkmam derse esnetebilirim ama @Mercury çene çalma link ver.![]()

Malesef. Ancak film bittikten sonra bir yerde repliklerin ingilizce yazıldığını görünce aklıma İngilizce altyazılı olarak izlemek geldi.Sen düblaj mı izledin?

Ben korku filmlerine çocukluk döneminden beri güldüğüm için izlemeyi bırakmıştım. Ne önerilirse izlerim muhtemelen, bana fark etmez.İşte herkes izlemeyebilir mesele orada. Belki @amaneden çok korkuyordur meselaÇoğunluk ben korkmam derse esnetebilirim ama
![]()
Ben buldum filmi. Şimdi başkası düşünsün.Malesef. Ancak film bittikten sonra bir yerde repliklerin ingilizce yazıldığını görünce aklıma İngilizce altyazılı olarak izlemek geldi.![]()
Tamam, hallederim@Mercury
Seni biraz uğraştıracak bir ricam var.
Her hafta sonu, o haftanın film yorumlarını tek bir mesajda toplayıp, o mesajın linkini ilk mesaja film ismini de belirterek ekleme imkanın var mı?
Kendimi gördümBen korku filmlerine çocukluk döneminden beri güldüğüm için izlemeyi bırakmıştım. Ne önerilirse izlerim muhtemelen, bana fark etmez.
Ben buldum filmi. Şimdi başkası düşünsün.
İlla istek olursa korku filmi kuralını esnetebilirim, benim için de çok farketmez dediğim gibi. @Cias

