Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido Nasıl Yenilmeli?

Canavarın Sonu


  • Kullanılan toplam oy
    229
Luffy' ye son vuruşu yapmadan Tama, Kaido' nun önüne atlar. Tama' yı ham yapan Kaido, birden vicdan sahibi birisine dönüşür, bir nevi uysallaşır. Tama' yı ejderin midesinden çıkarırlar. İmana gelen Kaido tabi ki yaptığı tüm kötülükleri affettirmek ister ve Wano halkı yardımını kabul eder. Ancak hüzün ve pişmanlıktan dolayı daha önce hiç olmadığı kadar savunmasız ve aciz bir duruma düşen Kaido' yu alt etmek ve meyvesini elde etmek için en doğru zamandır. Teach ortaya çıkar.
 
Niye ne olsun reis nasil gelcek o seviyeye. 5 kisi ile yenerse sovulur tek yenerse sovulur biri gücünü düşürürse sövülür. Ee nasil dövülcek. Sonuçta dayak yemesi gerekiyor. :/
Öncelikle Luffy ya da X kişinin Kaido'nun savunmasını/zırhını/dayanıklılığını aşması lazım. Bu şu anki durumda mümkün değil. Bu yüzden 3, 5, 10 kişi fark etmeden Kaido'ya kaç kişi dalındığının bir önemi yok.

Gölge olayı Tb'deki aynı b..kun laciverti. Mangaka bu adam nasıl yenilecek bilmiyorum dedikten sonra insan farklı birşeyler bekler. Gelip de TB Vol. 2 yapacaksa ne anladık bu işten ?

Handikap ? Lan zaten iki yıl sonrasında Luffy'nin rakiplerinin handikapı olduğunu görmedik. Ee yeteeeeerr :(

Gelsin Bb alsın daha iyi yani :/
 
Boundman,Tankman,Snakeman olarak tanıtılan 3 form var bu 3 formda kaido için yetersiz ek olarak belki gear 4a kelime oyunu yapıp 1 form daha ekleyebilir gear 5 açıcağından hiç umudum yok bu denkleme göre cevap, Bunlar olmaz, daha farklı bir şey çıkar.
 
Mangaka "Luffy ile bir yolunu bulacağız." dedi. Kilit isim Luffy olacak illaki. B.haki artışı, uyanış ne olursa artık. Dövüş sonlarında vura vura inletecek seviyeye geleceği belli zaten. Yalnız o seviyeye gelene kadar ölmemesi için yardıma ihtiyacı var mecburen. Law, Kid falan burada devreye giriyor işte.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık