Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 401 88.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.3%

  • Kullanılan toplam oy
    452
Yani mesele duruma bakıldığında olan şey o. Orada başka bir karakter olsa kahkaha atar. Onunla bir olayı olmayan Moria ve Dof bile gülüyor mesela...

Mesela şurada ki karakterler içinde aynı şey geçerli...
Yani pek çoğu çapulcu bunu güç manasında demiyorum karakter olarak da böyleler. Zaten iyi olan 6. kat mahkumları da Teach ile şuan. Belki onlardan birileri bile vardır şunların arasında.

O yüzden Croc'un WB ile olan mevzusu daha derindi. Mangaka bunu işledi ama pek çok kişi dikkat etmiyor bunlara.

Şurada mesela Croc WB'ye böyle bir şey diyor.

Herkes burada Crocodile'ın böyle demesini egosuna yoruyor. Oysa adam Beyazsakalın bu durumuna şaşkın bir taraftan. Geçmişte ki WB'nin nasıl bir şey olduğunu gördük fb de.

Daz mesela burada böyle bakıyor Croc'a. Daha sonrasında ise Mangaka Croc'un NW girişini çiziyor.

Çeviri biraz hatalı olsa da şöyle bir muhabbet geçiyor.

Daz Luffy'nin Ace'i kaybetmesi üzerine Crocodile'ı iğneliyor. Yani seninde böyle bir yaran vardı demeye getiriyor. O da Daz'a laf söyleyip "Yaralarımı iyileştirdim ve eğlenceli bulduğum yeni dünyaya gidiyorum" diyor.

Yani Mangaka belli noktalarda belli karakterleri ayrı olarak çiziyor. Küçük ama önemli, güzel detaylar koyuyor. :sapkali:
Normalde Croco'yu çok severim diyemem ama karakterine ve karizmasına saygım vardır. Oda'nın seriye yeniden katacağı kesin zaten ama benim çok beklentim yoktu. Bir beklenti oluşturdun şimdi bak :D
 
İşlenişiyle, gelişiyle ve gidişiyle beni kendine hayran bırakan bir karakterdi. Karakter derken bile destur çekiyorum öyle saygımı kazandı hani.

Kendisiyle ilgili de bazı merak edilen kısımlar var;
1- Rocks korsanlarında ne işi vardı? Xebec ile nasıl tanıştılar?

2- Garp ve Roger Xebec'i tokatlarken genç Oyaji ne yaptı? Kaptanı için savaştı mı yoksa bu saygı duyduğu düşmanlarla kaptanının dövüşmesini ,kendince sebepler yüzünden, uzaktan seyretmekle mi kaldı?

3- Oden-sama'nın takası sırasında Roger'la yapmış olduğu dövüşten yeni çıkmış olmasına rağmen üzerinde kalıcı bir yara kalmış gibi görünmüyordu, acaba bu yaraları nasıl aldı?

Bu konuda şöyle ufak da bir teori atmış olayım, bakarsınız tutar da biraz eğlenirim:

Roger, ölmeden önce, Oyaji'yi son kez görmek istediğini söylemişti. Belki de bu son kez görmeye gittiğinde baş başa, sadece aralarındaki en güçlü kim öğrenmek için, bir dövüşe tutuşmuş olabilirler ve bu dövüş sonrasında da ömür boyu taşıyacağı yaraları almış olabilir.

4- Merhum Oden-sama'nın ölümünden sonra bir intikam girişiminde bulundu mu? Şayet bulunduysa onu, Kaido'nun kalleş kellesini; alçak bedeninden ayırmaktan alıkoyan şey neydi?


Benim aklıma şu an gelen gizemler bunlardı.

Genel olarak önümüzdeki bölümlerde kendisini ne kadar çok görürsem o kadar çok mutlu olacağımı da eklemek isterim.
 
Çok torpil geçilmiş WB'ye. En güçlü meyve, en iyi dereceden bisento, sıra dışı bir beden, haki gücü de görünen kadarıyla zirvelerdeydi. Ona rağmen Roger ile anca denk olabildi. Saygı duyulması gereken kişi Roger. O hasta haliyle görünen de özel hiçbir şeye sahip olmadan küsküyü vermiş. Garp'ı da es geçmemek lazım. Onun elinde kılıç bile yok. Saf yumruklarıyla terör estirmiş.:D Hemi de gızıl terör.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık