Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu keko denizciler Oden yaşıyor sanıyor. X drake 2 yıldan beri neler döndüğünü anlamamış mı adada ?

Oden heykeline beton yetmeyecek bir adammış sanırım. Kaidonun 20 yıl önce bu kadar güçlü olmadığını varsayarsak oroçi güçlü çıkacak gibi beklemiyordum.
40 yıl önce bu kadar güçlü değildi
 
Sengokunun da tam olarak ahlak anlayisini bilmiyoruz belki de o da garp gibi dusunuyor ya da filo amirali olduktan sonra gordugu seyler nedeniyle artik garp gibi dusunuyor ve bu adalet anlayisini yaymak ya da boyle dusunen yeni denizcileri cesaretlendirmek icin anlatti mesela ayni seyi rogerin o savasa katildigini belirterek de yapti tamamen yillarca gizlenmis bir bilgiyi soyledi bu da belki boyle sartlarda korsanlarla genc denizcilerin ittifak kurabilirsiniz seklinde bir oneri bakis acisi sunmak icindi zaten suan marinenin ve sakazukinin olaylara bakisini pek begenmiyor gibi bir tavri var sonucta filo amirali rutbesini cikardi ve daha rahat kendi bildiklerini yapan daha ozgur bir adam gibi lawa da dresrosada soylemisti rutbeli olsam seni burda yakalardim diye sirf oda biseyleri gostermeye calismak icin sengokuyu kullaniyordan ziyade bence suan kendi ozgur iradesiyle bunlari bilerek paylasiyor gibi baktim ben olaya
Abi koca denizci kahramani kopek maskesi ne demisimdir hep baska takicak hayvan mi kalmadi belki ironi vardir gercekten
Çok güzel söylemişsin, ancak bunları yaparken öncelikle kendisi bir denizci değil, yani bir nevi tuzu kuru. İkinci olarak karşısında yer alan ekibin ne derece bir tutum sergileyeceğini tahayyül etme şansı yok. Garp hakkında bu denli özel bir konunun daha üst seviyeler içerisinde konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Askerliğini yaptın mı bilmiyorum ama emir komuta her şeydir denizciler arasında. Gelen emri uygularsın. Bu kadar. İstediğini düşünmekte özgürsün ama emredileni yapmak zorundasın. Bu noktada o seviyedeki denizcilerle değil de daha üst kademeden şahıslar ile bu özel konuşmayı gerçekleştirmesi hiyerarşik olarak ve kurumsal olarak daha tutarlı geliyor bana. Tabi ki bu bir düşünce; bu noktada da Oda'nın hızlı davranırken hikayede hafif kusurlarının oluştuğu izlenimine kapılıyorum.
 
Ama zaten bölümde bundan bahsedilmiş hocam. Büyük ihtimal başkalarını da korumak gibi bir durum mevzu bahis olduğu için Kutsal Ejder'leri korumak gibi gözüken bir durum ortaya çıktı. Ve yine bölümde sırf böyle bir şey yapmak zorunda kaldığı için de Tanrı Vadisi vakasının bahsedilmesinden hoşlanmıyor diye söyleniyor. Anlayacağın evet Garp'ın ,ahlak anlayışına göre yapardı. Ve Kutsal Ejder'lere bunu bilmelerine rağmen Garp'ın başarısı ve popülaretesinden dolayı bir şey yapamadılar.
Dikkatini çekerim, konunun konuşulmasından hoşlanmayışının sebebi bir korsan ile ittifak yapması. Kutsalları koruması değil.

Peki teşekkür ederim fikirlerini dile getirdiğin için. :)
 
Güzel bölümdü. Fakat bölüm sonundaki Oden sorunsalı moralimi bozdu. Ulan ne olur ölenler öldükleriyle kalsın. Bir yerlerden hortlamasın bu adamlar.

Rox-Garp-Roger tesadüfen(!) aynı yerde bulunmuşlar. Ben inandım valla.

Şimdi WB neden paraya ihtiyaç duymuş? Bu adamı kimler kandırmış böyle. Hem aile isteyip hem de para pul peşinde koşması ve bu para pul olayını yağma ile elde etmeye çalışması ilginç. Ama kurtarılabilir nokta bu ROX'un Dünya Hükümeti'nin en büyük düşmanı olmaları. Belki de sadece kutsallara falan saldırmışlardır.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık