Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro, Sabo ve Yamato Arasındaki Güç Dengesi

Güç Sıralaması?


  • Kullanılan toplam oy
    122
Sabo mera mera no mi ile birlikte fena fark koymuştur. Zira silahlanma ve gözlem hakisi de çok ileri seviyede. Yamato'ya gelirsek meyvesi zaten antik zoan inu inu no mi model: okuchi no makami, zaten buradan bir artı yazılır. Haki bakımından Kaido ile mücadele edebilecek seviyede kralların hakisi var. Zoro' ya gelirsek, Zoro kralların haksini yeni uyandırdığı için daha tam kontrol edemiyor, tecrübesiz. Ama seri sonunda bu değişecektir. O yüzden şu anlık:
Sabo>Yamato>Zoro
 
Son düzenleme:
Sabo mera mera no mi ile birlikte fena fark koymuştur. Zira silahlanma ve gözlem hakisi de çok ileri seviyede. Yamato'ya gelirsek meyvesi zaten antik zoan inu inu no mi model: okuchi no makami, zaten buradan bir artı yazılır. Bir de meyvenin uyanışını gerçekeştirmiş. Haki bakımından Kaido ile mücadele edebilecek seviyede kralların hakisi var. Zoro' ya gelirsek, Zoro kralların haksini yeni uyandırdığı için daha tam kontrol edemiyor, tecrübesiz. Ama seri sonunda bu değişecektir. O yüzden şu anlık:
Sabo>Yamato>Zoro
Zoro ateşi kesebiliyor biliyorsun değil mi? Fena fark nerede?
 
Zoro ateşi kesebiliyor biliyorsun değil mi? Fena fark nerede?
Belli bir seviyeden sonraki karakterlere işlemez bence o. Zira hasar kapasitesi büyük saldırıların hepsini kesebileceğinden şüpheliyim. Ayrıyeten haki konusunda da Zoro'nun üstünde olduğu açık bence. Çünkü saldırılarının çoğunun ismi ''Ejderha...'' ile başlıyor. Yani Dragonun saldırılarına verdiği ismlere benziyor. Onun saldırılarını öğrenmiş olabilir. Dragon'u Allahın izniyle görebilirsek, boş çar olmadığını varsayıyorum. Naıl ki Luffy Rayleigh tarafından eğitildiyse, Sabo'da Dragon tarafından eğitildi. Bir Kralların hakisi kaldı. O da %100 vardır. Çünkü Sabo, Luffy ve Ace'te D. ismini duyunca niye kendisinde olmadığını sormuştu bunun üzerine Luffy ona Sa D. Bo adını vermişti. Yani burada tahminler doğru çıkıyor. D. sadece bir lakap. Dünya hükumetine karşı koyabilen herkeste D. olabilir. Bir de Luffy, Ace, Sabo üçlüsünden olduğu için Sabo'nun potansiyeli diğer ikisi kadar vardır diye umuyorum. En azından Oda reisin kayırmalarıyla o seviyeye gelir. O yüzden en üste yazdım.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık