Mangada çizeni söyledim kendi yorumumu katmadım orada.
Diyorum ya sen zaten şuan hayattaki yonkoların neredeyse hiçbirini yonko seviyesi görmüyorsun ki zaten, kendi içinde çelişkili bir mantık. Kuzan örneği gayet iyi bir örnekti ama gördüğünü kabul etmiyorsun en başında.
Bana Aramaki-Shanks olayını örnek veriyorsun ama kendi verdiğin örneği bile değerlendirmiyorsun. Adam Wano'lularla dövüşüyor ve bundan önce bir sağ kol bir sol kolu rezil ediyor, aynı dövüşü Kaido ve Bm'yi indirmiş bir ekip izliyor, bu olurken arkadan bir başka yonko ve tayfası geliyor ve adam kaçıyor. Bununla dalga geçiyorsun amiraller ne kadar ezik diye. Ben sana Yonko ve tayfası yüzyüzeyken tek bir amirale karşı geri vitese takmış onu gösteriyorum, beğenmiyorsun.
Doğru yorum katmazsan manga değil Cin Ali okumuş olursun.
Güncel yonkouları kabul ediyorum neden etmiyim ?
Kuzan örneğin elmayla armutu kıyaslamak ve her yanı hata dolu.
1- Bb karakteri gereği dövüşmeyi seven biri değil. Ama sevmemesi karşısındaki karakterden güçsüz olduğu anlamına gelmiyor ki iki meyveli Bb'nin Kuzan'ı yenemeyeceğini düşünmek ayrı bir fiyasko olurdu.
2- Bb'nin orda dövüşmemesinin sebebi tayfasının donmuş olması. Deprem meyvesiyle tayfasını öldürebilirdi.
3- Kuzan'ın, en güçlüsü yk2 düzeyinde olan tayfayı etkisiz hale getirmesi amiral=yonkou sonucunu çıkarmaz.
Senin yaptığın kurduğun amiral=yonkou denklemine kendini inandırmak için en olmayacak ve istisna kabul edilecek yonkouyu bulup aha bakın amiral=yonkou demek. Kuzan, Bb'nin tayfasına yaptığını Shanks'a, Kaido'ya yaparsa sonucunu/karşılığını alır. Senin verdiğin örnek işime geleni cımbızlıyorum demek.
Iphone bataryalı Nika, Kizaru'yu şamar oğlanı yapıyor.
Wb ölü haliyle Sakazuki'yi felç ediyor. Ama Wb başka deme adam ölü ölü.
WB ölü haliyle Sakazuki'nin işini çok kısa sürede bitirebilecek durumdayken Kuzan Saka'nın işini bitirmek için 10 gün dövüşmek zorunda kalıyor.
Dünyanın en güçlü adamı=yonkou
Dünyanın en güçlü kadını=yonkou
Dünyanın en güçlü canavarı=yonkou
Dünyanın en iyi kılıç ustası=yonkou
Dünyanın en iyi X'i olabilen bir amiral var mı ? Bırak amirali filo amirali statüsünde olan Sengoku ve Garp hangi konuda bir ünvan sahibi ?
Velhasıl kelam tıraşı bırakalım.
Sen yazdığım bütün bu örnekleri bırakıp Bb örneğinden kafanı kaldırmazsan inanmak istediğine inanıyorsun denir. Bizimle ve serinin kendisiyle kafa buluyor herhalde denir. Şu tablo karşısında savunduğun şey gülünç.