Zaten o adaların hepsini adı gibi biliyordu yıllarca Wb'nin yanında takıldı. Planlı sinsi bir adam BB Yonkou'luk için herşeyi ayarlamıştır ayrıca yami yami+gura gura ile Yonkou haricindeki bütün korsanlardan çok üstün oluyor zaten. Diğer Yonkou'larda zaten kendilerinin olmayan adaları bir başkasının almasını pekde umursamıyorlardır bence. Ölümün eşiğindeki bir Wb'den tek yiyen adamı ben Shanks'la bir tutmam. Ne kadar meyve yerse yesin hakinin kralı var Shanks'ta. Ki hakinin meyveden çok daha üstün olduğu kaç kez vurgulandı. BB onu yeneceksede hile hurda ile olur normal bir şekilde yenme şansı yok bana göre. Serinin gidişatını bir intikam davasına dönüştürmek istiyorsa Oda BB hile hurda ile indirir Shanks'ı. Bana göre bu çok klasik bir senaryo olcağından Oda böyle bişey yapmaz ama yapma ihtimalide var tabi.
Genel olarak değil şu yazdığın kısma katılmıyorum, haki her zaman meyveden üstün olduğu vurgulanmadı.
Amiraller en güzel örnek, meyve güçlerini kullana kullana çok tecrübeli haki kullanan adamlarla denk dövüştüler hatta bir kısmından daha güçlü oldukları bariz (Sentoumaru yada kujalılar vs...)
Luffy gear2'ye geçtiğinde, haki kullanan Marigold ve Sandersonia'yı yenebildi. Bazı logia yada sağlam meyve kullanıcılarınında onları yenebileceğini düşünüyorum.
Hatta şöyle sorayım, sana b.haki yada k.haki mi verelim yoksa logia yada mistik zoan mı verelim ben meyveyi tercih ederim açıkçası.
Kısaca meyve ve haki seviyesi, ve kimin kullandığı çok önemli. Haki>Meyve yada Meyve>Haki şeklinde kesin bir denklem kurmak yanlış olur.
Ayrıca BB'yi tek yiyen adam olarak düşünmeyin çünkü o haline 1 meyve daha aldı, bir meyve başka bir seviyeye çıkarır, Teach gibi adamı daha fazla çıkarır, bu adam 2+ meyve ile geziyor olabilir, 2 ve daha fazla meyve kullanan birisi tarihte ilk, bence Shanks'a karşı şansı var ancak şuan için bende Shanks'ın şansını daha fazla görüyorum, çünkü BB'nin ne durumda olduğunu görmedik.