Ezelden beri denizci-amiral savunurum da bu eşleşme de dayak yemenin ötesine geçer akainu. Maalesef... Hem bleach evreni op den üstün hem yamaji tüm op yi kızartır...Bu forum neden amirallerden nefret ediyor . Akaya verdim tabiki maksat tarafımız belli olsun.
Zaten konuyu oku anlarsın Akainu ölsün istedim ondan açtım falan demiş. Yamamato hakkında sıfır bilgi var.Ne hinlikler geçiyordu kim bilir aklından. @Montana @II. Invictus siz daha iyi bilirsiniz.
Yamaji shinigami olduğu için Akainu onu görebilir mi? Göremezse belki yangından öldü sayabiliriz.Ezelden beri denizci-amiral savunurum da bu eşleşme de dayak yemenin ötesine geçer akainu. Maalesef... Hem bleach evreni op den üstün hem yamaji tüm op yi kızartır...
Dostum diğer adamı tanımıyorum, öyle oy attım. Bu adam OP'ye tek atacak kadar güçlüyse @Millennium Wizard ne yapmak istemektedir?Akainu'ya oy atan 23 kişiye ban atılmalı. Bu kadar da fan olunmamalı. Yamamoto bütün OP evrenine tek atar denilip konu kilitlenmeli.
İlk mesaja bak xd.Dostum diğer adamı tanımıyorum, öyle oy attım. Bu adam OP'ye tek atacak kadar güçlüyse @Millennium Wizard ne yapmak istemektedir?
Şöyle düşün 15 milyon santigrat dereceye kadar alevi var. Akainu'nun magmasının kaç milyon katı oluyor sen hesap et. @Millennium Wizard belli ki eğlence arıyor kendisine.Dostum diğer adamı tanımıyorum, öyle oy attım. Bu adam OP'ye tek atacak kadar güçlüyse @Millennium Wizard ne yapmak istemektedir?