Linlinin kızlarını prensesten saymıyorum. Kimse onlara prenses de demedi zaten.Bu da prensesti
Hina, Marguerite falan Viola'nın yarısı kadar güzel değildi ama neyse
Linlinin kızlarını prensesten saymıyorum. Kimse onlara prenses de demedi zaten.Bu da prensesti
Reiju’da sayılabilir hükumet prensesliğini düşürdü gerçi fakat olsunLinlinin kızlarını prensesten saymıyorum. Kimse onlara prenses de demedi zaten.
Linlin'e kraliçe dediklerine göre Lola da otomatik olarak prenses oluyor. 500 tane prenses olduğu için kimse o şekilde hitap etmiyordur büyük ihtimalle. Ayrıca normal insanlar bunlara sama diye hitap ediyordu.Linlinin kızlarını prensesten saymıyorum. Kimse onlara prenses de demedi zaten.
Umarım öyledir yoksa ağır yanılmış olurumDeğiştiriyor tabii! Kadına dönüştürdüğü erkekleri hatırlasanıza. Muhtemelen tersini de yapıyordur. Tümüyle değişim söz konusu. Canını sıkma Historia o artık tümüyle kadın.
Yok artık! Marguerite ve Hina Violayı yüze falan katlar mesele güzellikse.Bu da prensesti
Hadi Hina'yı anlarım da Marguerite de ne biliyorsunuz onu anlamıyorum. Elinle vücudunu kapatıp sadece yüzüne bakınca kız mı erkek mi olduğu bile anlaşılmıyorYok artık! Marguerite ve Hina Violayı yüze falan katlar mesele güzellikse.