Çoğu benimde listemde var
Güncelleyeyim madem ;
1.Ölü Ozanlar Derneği
2.Forrest Gump
3.Truman Show
4.Akıl Oyunları
5.Dolandırıcılık Sanatı
6.3 Idiots
7.Zincirsiz (Django adamım ya )
8.Dangal
9.Yüzüklerin efendisi serisi
10.Harry Potter Serisi
Çoğu benimde listemde var
Oo Dangal seven bir kadın
Güncelleyeyim madem ;
1.Ölü Ozanlar Derneği
2.Forrest Gump
3.Truman Show
4.Akıl Oyunları
5.Dolandırıcılık Sanatı
6.3 Idiots
7.Zincirsiz (Django adamım ya )
8.Dangal
9.Yüzüklerin efendisi serisi
10.Harry Potter Serisi
Severiz .Hem konusu hem de Aamir Khan yani .yalnız kadın olmak ile ne alakası var ?Oo Dangal seven bir kadın
Ne bileyim çevremde yaşıtım olan kızlar/kadınlar pek böyle filmleri sevmezler en azından favori olarak görmezler. Onlar daha çok Eternal sunshine of the spotless mind (doğru yazmışımdır inş.) , Kore aşk filmleri, hala utanmadan Twilight falan izliyorlar. Bir türlü anlaşamıyorum film konusunda. Hayır yani madem bu tür filmler izliyorsun en azından 500 days of summer izleSeveriz .Hem konusu hem de Aamir Khan yani .yalnız kadın olmak ile ne alakası var ?
Başyapıtlar ve kült denebilecek filmler olmuş genelde.Mesela filmin birinde ölecek kadına son isteklerini soruyorlardı stand by me izlemek diyordu hangi film olduğunu unuttum şimdi.Eyvallah başgan. Listeyi çıkarmak zor oldu baya, 1 saat falan bakındım IMDBde.
İstemeden de olsa yalnız, olaya gel;
20lerden, 30lardan, 40lardan, 50lerden, 60lardan, 70lerden, 80lerden, 90lardan, 2000lerden, 2010lardan 1er tane film çıktı listemde.
10 yılda 1 başyapıt geliyor demekki benim için ^^
Eski filmleri seviyorsan Seconds'u önerebilirim sana. 66 yapımı, listendekiler kadar beğenmiştim.Kronolojik sıralı top 10 listem (seriler hariç tutulmuştur)
Sunrise: A Song of Two Humans (1927)
City Lights (1931)
Ladri di biciclette (1948)
Les quatre cents coups (1959)
Psycho (1960)
Paper Moon (1973)
Stand by Me (1986)
Fight Club (1999)
Taare Zameen Par (2007)
Django Unchained (2012)
İyi, beğenirsin umarım.Attım Watchlist'e. IMDB bedava