MangaTR'de olması gerekNew Waves serisi Tortuga'da 159'dan başlıyor. Baştan erişebileceğim bir arşiv var mı?
Başka sitelerden buldum da. Tortuga'nın baştan sona çevirisi var mı diye merak ettim.MangaTR'de olması gerek
Hayır, Tortuga bir noktadan sonra devralıyor.Başka sitelerden buldum da. Tortuga'nın baştan sona çevirisi var mı diye merak ettim.
Teşekkür ederim.Hayır, Tortuga bir noktadan sonra devralıyor.
İlk çeviriler de iyiydi. Güzel çeviren bir grup vardı, grubun adını hatırlayamadım ama.Teşekkür ederim.
29. Bölümdeyim. Her bölüm en az 4 sayfada serinin içine dalıp mcyi bıçaklamak istiyorum. Bakalımİlk sezonunu yıllar önce okumuştum ve çok beğenmiştim. Görünce başlığı tekrar hatırladım. Sizce baştan başlayıp 3 sezonu bitirmeye değer mi? 2. ve 3. sezonlarla ilgili kötü yorumlar gördüm, o yüzden çekindim açıkçası.
80. Bölümdeyim. Mc açıldı. Okuyan pişman okumayan 1milyon pişman.İlk sezonunu yıllar önce okumuştum ve çok beğenmiştim. Görünce başlığı tekrar hatırladım. Sizce baştan başlayıp 3 sezonu bitirmeye değer mi? 2. ve 3. sezonlarla ilgili kötü yorumlar gördüm, o yüzden çekindim açıkçası.