Anladım. Başarılar o zaman. =)abi valla günde 8 saat çalışıyorum =) ayrıca bir kaç parça yazı yazmam gerek makalem var okul devam =) bazen geliyorum ama çok sağolun onore oldum umarım karşılıklı da muhabbetimiz olur =)
Anladım. Başarılar o zaman. =)abi valla günde 8 saat çalışıyorum =) ayrıca bir kaç parça yazı yazmam gerek makalem var okul devam =) bazen geliyorum ama çok sağolun onore oldum umarım karşılıklı da muhabbetimiz olur =)
O tavırla söylenmiş bir şey göremedim konuda ben, sadece arkadaşa benzer şekilde yazıp sohbet ettik. Belli ki yeni daha forumda, alışacaktır zamanla. Dalga geçme gibi bir durum yok yahu. :/İstemiyorum ben gülmek. Adamlar dalga geçiyor la. Neyse alan razı veren razı. Sinirlendiğimle oturayım ben.
aynen =) hem dalgayı gecen ilk mesajı atandı onada cevabını verdım sıkıntı yok yani=)O tavırla söylenmiş bir şey göremedim konuda ben, sadece arkadaşa benzer şekilde yazıp sohbet ettik. Belli ki yeni daha forumda, alışacaktır zamanla. Dalga geçme gibi bir durum yok yahu. :/
Aynen öyle. Cidden kanım ısındı adama. İyimser, iyi davranmaya çalışan birine benziyor yazdığı kadarıyla.O tavırla söylenmiş bir şey göremedim konuda ben, sadece arkadaşa benzer şekilde yazıp sohbet ettik. Belli ki yeni daha forumda, alışacaktır zamanla. Dalga geçme gibi bir durum yok yahu. :/
sevemedim yaa ace'i öldürmeye vesile olduya içten içe gıcığım =)Teach Sama'ya yaptığın yorumları kınıyorum...
side öylesiniz =) iki saat oldu daha gidemedim sohbetten =)Aynen öyle. Cidden kanım ısındı adama. İyimser, iyi davranmaya çalışan birine benziyor yazdığı kadarıyla.
Ace kendi kendisini öldürdü, yapacak bir şey yok.sevemedim yaa ace'i öldürmeye vesile olduya içten içe gıcığım =)