Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shanks

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 375 83.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 73 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    448
Goroseilerle görülmeden çok uzun zaman önce bile bir dürzülük bekliyordum bundan. Teori başlığına birkaç kısa teori de yazdığımı hatırlıyorum.
 
Tüm yonkoular gösteriliyor abi bu adamdan hala bir ses seda yok...
teach shickilerin peşinde,
Kaido ve BM zaten wanoda
Devrimciler bile arada gösterilirken bu adamın hiç gösterilmemesi artık olmuyor...

Yeter lan oda bu adamı sen niye tasarladın, bu shanksin gözüktüğü sahneleri toplasak 1-2 manga bölümü anca çıkar. Bunun benzerini mihawka da yapıyor, sal gitsin oğlum yeter ne yapacan bu adamları saklayıp. Turşusunu mu kuracan. Az oynasınlar lan görelim neler yapıyorlar, yeter kardeşim 1001 bölüm olmuş bu gizem ne, dünyanın sırrını mı koruyorlar.
 
Gorosei konusuna farklı bir açıdan yaklaşmayı deneyeceğim.Bir insan niye siyah kapişon giyip yüzünü gözünü tam olarak kapatır ? Dragon’dan iyi biliyoruz.Suçlu olduğunun farkında olan görülmemesi gerektiğinin gayet idrakında olan bir insan böyle davranıyor.Aman beni kimse görmesin hayalet gibi dolaşayım düşüncesinde oluyor.Shanks saraya adımını atarken aynı bu şekildeydi tanımakta güçlük çektik.Gizleniyor saklanıyordu.Ne işler çevirdiğinin gayet farkında yani kibarca söylemek gerekirse :D Suçlu gibi girdi muhtemelen suçlu gibi de çıktı.Çünkü beraber görülürse yer yerinden oynar gazeteler Kaido haberini bile ikinci sayfaya atardı.Büyük yıkım olurdu mutlak adalete inanan denizciler ve halk için.Yani iyi bağlantılar kurduğunu söylemek zor kirli işler çeviriyor mizah malzemesi olmayı hak ediyor.Bu arada Kızıl Saç korsanlarının karakter tanıtımı bölümünde Dünya Hükümeti kapsamına alınmasını öneriyorum. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık