Roy Mustang 22 Kas 2014 #1 Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik
Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik
Monkey D. Dragon 22 Kas 2014 #4 Hellord dedi ki: Resimlerde sebebini açıklayamadığım bir ılık havası vardı nedense. Genişletmek için tıkla ... Hahahaha bakışlardan abi
Hellord dedi ki: Resimlerde sebebini açıklayamadığım bir ılık havası vardı nedense. Genişletmek için tıkla ... Hahahaha bakışlardan abi
Raiden 22 Kas 2014 #8 Roronoa Zoro dedi ki: Şaraptandır Çizimleri güzel ama. Bir de anlasaydım tam süper olacaktı. Genişletmek için tıkla ... Buğulu gözlerden dolayı ne çizimini sevdim ne de anlayabildim olayı.
Roronoa Zoro dedi ki: Şaraptandır Çizimleri güzel ama. Bir de anlasaydım tam süper olacaktı. Genişletmek için tıkla ... Buğulu gözlerden dolayı ne çizimini sevdim ne de anlayabildim olayı.
Aokiji 22 Kas 2014 #9 Çizimleri beğenmeyenler bi' zahmet oturup kendileri çizsinler. Gayet sağlam çizilmiş daha ne olsun ?