Sabo b*k yesin.Sabo kim de Akainuyu alacak.Dragon alırsa alır yoksa her şeyin kahramanı Luffy alacak Akainuyu.
Öyle bir şey mümkün değil. Luffy seçilmiş çocuk olduğundan neyin içine girerse girsin başarılı olacaktır. Ha 2 yalandan zorlanıyormuş gibi gösterilir ama eninde sonunda başarılı olacaktır.Dikkatimi çekti de konusu açılmışken söyleyeyim. Forumda bir kaç tane Akainu fanı var ve bunlar Luffy'i çok küçümsüyorlar . Akainu bile en çok onunla uğraştı savaşta , ayrıca orada Luffy'i en çok ciddiye alan kişilerdendi. Bilginize arz ediyorum
Yüz ifadesi ve ruh halinden anlıyorum, mangayı sadece cümleler ve olaylar üzerinden okumuyorum açıkçası.Öyle olsa çizime ne gerek var Ace romanı gibi yazsın herşeyi.Yuh polyananın bu kadarı Tama ace derken hitetsu luffy yi ani den söylediği için suçluyor,luffy de KK olacak adamım diyor Şimdi baktım yahu.1 kere bile düşünmüyor al bak bir daha http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/90/912/page/3 .ace öldü dedi geçti la ne kafaya takması travması
Dragon Akıllı adam, devrim ayağına yıllardır zevki Sefa sürüyor. Akainu'ya falan bulaşmaz.Sabo b*k yesin.Sabo kim de Akainuyu alacak.Dragon alırsa alır yoksa her şeyin kahramanı Luffy alacak Akainuyu.
Luffy'i ilk görüşte ciddiye alan tek insan.Dikkatimi çekti de konusu açılmışken söyleyeyim. Forumda bir kaç tane Akainu fanı var ve bunlar Luffy'i çok küçümsüyorlar . Akainu bile en çok onunla uğraştı savaşta , ayrıca orada Luffy'i en çok ciddiye alan kişilerdendi. Bilginize arz ediyorum
HahahaDragon Akıllı adam, devrim ayağına yıllardır zevki Sefa sürüyor. Akainu'ya falan bulaşmaz.
Nasıl bir şey mümkün değil? anlamadım orayıÖyle bir şey mümkün değil. Luffy seçilmiş çocuk olduğundan neyin içine girerse girsin başarılı olacaktır. Ha 2 yalandan zorlanıyormuş gibi gösterilir ama eninde sonunda başarılı olacaktır.
Aslında ilginç değil mi ? Bu adam Lütfüyü dikkate alırken ailesine ve yakın olduğu kişilere baktı doğrudan. Luffy ile kişisel bir ilişkisi olmamıştı.Luffy'i ilk görüşte ciddiye alan tek insan.