Keko ne oyunu bu kedi köpek mi bakıyorlarOynanış olarak çok eski dursa da pokemonculuk ilgi çekici kısım. Birkaç güncelleme daha alsın, öyle torrentleyeyim
Keko ne oyunu bu kedi köpek mi bakıyorlarOynanış olarak çok eski dursa da pokemonculuk ilgi çekici kısım. Birkaç güncelleme daha alsın, öyle torrentleyeyim
3. dünya savaşı radyasyondan fazlasıyla etkilenmiş hayvanları toplayıp işçi niyetine çalıştırıyorsun. Bir nevi maoist bir bakışı var, denenebilirKeko ne oyunu bu kedi köpek mi bakıyorlar
Albion'dan iyidir orada tüm tabiatın anasını belliyorduk bu yine iyiymiş xD3. dünya savaşı radyasyondan fazlasıyla etkilenmiş hayvanları toplayıp işçi niyetine çalıştırıyorsun. Bir nevi maoist bir bakışı var, denenebilir
Bunda da hayatta kalma olayları var ki hiç hazzetmem. Bakalım belki bir iki mod ile sevilebilir hale gelir.Albion'dan iyidir orada tüm tabiatın anasını belliyorduk bu yine iyiymiş xD
3. dünya savaşı radyasyondan fazlasıyla etkilenmiş hayvanları toplayıp işçi niyetine çalıştırıyorsun. Bir nevi maoist bir bakışı var, denenebilir
Resmi bir açıklama var mı bilmiyorum ama doğru olduğunu düşünüyorumO teori doğru mu?
Resmi bir açıklama var mı bilmiyorum ama doğru olduğunu düşünüyorum
Genç nesillerde uyum başlamış olabilir dış dünya ile zamanla. Bu pokemon ligi de keşif ve adaptasyon için motif gibi zaten.Yaşlı sayısı çok azdı dünyada. Herkes genç.