Sürekli aç olan yamyam geyiğime bi mamut da yetmeyebilir.Bunlar çok doyurmuyor, mammorest kesip yemek lazım.
Evet.Palworld mu bu ?
Sürekli aç olan yamyam geyiğime bi mamut da yetmeyebilir.Bunlar çok doyurmuyor, mammorest kesip yemek lazım.
Evet.Palworld mu bu ?
Zaten oynamayacaktım oyunu şimdi hiç oynamam. Albion'da bile geyik öldürdüğümde, geyik yavrusu düştü diye bir daha kesmedimSürekli aç olan yamyam geyiğime bi mamut da yetmeyebilir.
Evet.
Çok tatlı animasyonlarla gerçekleşiyor bu dehşet verici olaylar.Zaten oynamayacaktım oyunu şimdi hiç oynamam. Albion'da bile geyik öldürdüğümde, geyik yavrusu düştü diye bir daha kesmedim
5 tane var şuan kutumda, hayır bir işe de yaramıyor insanlar. Basedeki pokemonlar eğlensin diye kescem basein ortasında hepsini. Köle pokemonlarımın morali önemliÇok tatlı animasyonlarla gerçekleşiyor bu dehşet verici olaylar.
Bu arada insan da avlanıp köleleştirilebiliyor oyunda. @Shakan insafsızı birini yakalayıp getirdiğinde zorla serbest bıraktırmıştım. O kadarını kaldıramıyor bünye.
Çok tatlı animasyonlarla gerçekleşiyor bu dehşet verici olaylar.
Bu arada insan da avlanıp köleleştirilebiliyor oyunda. @Shakan insafsızı birini yakalayıp getirdiğinde zorla serbest bıraktırmıştım. O kadarını kaldıramıyor bünye.
Allah belanızı vermesin5 tane var şuan kutumda, hayır bir işe de yaramıyor insanlar. Basedeki pokemonlar eğlensin diye kescem basein ortasında hepsini. Köle pokemonlarımın morali önemli
Pokemonları köleleştirip sömürmeyeceksen niye oynuyorsun bu oyunu ?Allah belanızı vermesin
Çünkü yaşasın tam bağımsız, laik, demokratik Pokemon CumhuriyetiPokemonları köleleştirip sömürmeyeceksen niye oynuyorsun bu oyunu ?
Oynamıyorum.Pokemonları köleleştirip sömürmeyeceksen niye oynuyorsun bu oyunu ?
Ben ark'ta kertenkelem acıkacak diye dev civciv eğitip yanımda gezdirmiştim. Yolda et bozulur diye düşünüp yanımda bu şekilde taze et taşıdım. Yolda acıkınca bi civcivi baltayla kestim diğerinin gözü önünde. Çok da sevimliydiler.Zaten oynamayacaktım oyunu şimdi hiç oynamam. Albion'da bile geyik öldürdüğümde, geyik yavrusu düştü diye bir daha kesmedim