Beni mi beklemişler? Ps5’teki ilk ayımdı. Zaten oyun yok en azından ps+ bişey verir diye bekliyordum adamlar telefon oyunu verdiEvet bu ay çok kötü ama bu sene şimdiye kadar iyi oyunlar verdiler o yüzden beklenti de arttı doğal olarak.
Beni mi beklemişler? Ps5’teki ilk ayımdı. Zaten oyun yok en azından ps+ bişey verir diye bekliyordum adamlar telefon oyunu verdiEvet bu ay çok kötü ama bu sene şimdiye kadar iyi oyunlar verdiler o yüzden beklenti de arttı doğal olarak.
Cidden baya kötü bir aya denk geldinBeni mi beklemişler? Ps5’teki ilk ayımdı. Zaten oyun yok en azından ps+ bişey verir diye bekliyordum adamlar telefon oyunu verdi
Onlar iyi olduğu için para verip oynamıştım 4’te. Bi de oynamayıp izlediğim hikaye oyunları var aralarında (until dawn ve yaratık kuşlu şey)Cidden baya kötü bir aya denk geldin
Olsun ps plus Collection ile takılırsın orada 18 oyun var.
Zevksizliğinle @Historia ile yarışırsınTales of Arise gelsin oynayalım, pc'ye demo çıkartmadılar aynı Scarlet Nexus gibi ama sadece 1 ay kalmış oyunun çıkmasına. Ben de oyun bakıyordum öyle, daha önce Tales serisinden bir yapım bitirmedim ama az biraz oynamışlığım var. Fena görünmüyor o yüzden Tales of Arise bitireceğim ilk Tales oyunu olacaktır herhalde.
Tales oynamak istediğim için mi? Garip bir yorum.Zevksizliğinle @Historia ile yarışırsın
Sadece Albion online oynayan adamı fazla ciddiye alıyon gümüş reisTales oynamak istediğim için mi? Garip bir yorum.
Taktik maktik yok, öl öl öl xDUzun zaman sonra konuya girmişken yaz indirimlerinden nasiplendiğim oyunları belirteyim.
Wolfenstein: Alt History Collection’u aldım:
-Wolfenstein: The New Order
-Wolfenstein: The Old Blood
-Wolfenstein 2: The New Colossus
-Wolfenstein: Youngblood
İçinde bütün Wolfenstein serisi bulunuyor.
Biraz yürek yiyip bir Rogue-like ve bir Souls-like oyunu aldım:
-Hades
-Demon’s Souls Remake
Ac Valhalla Season Pass ve FF7 Remake İntermission de indirime girerse tam olacak.
Bu arada @Raiden, Demon’s Souls Remake için şu güzel Sony kardeşine birkaç taktik maktik veya dipnot verebilirse güzel olur.