Üye olduktan sonra hangi ülkeyi seçiyoruz? Farkediyor mu?
Kamboçya'yı seç ben emperyalist ABD'yi seçtim sende sömürge ol kapitalizmcilik oynayak üye ol aramıza katıl eğlenceli oluyor futboldan ve menajerlikten hoşlanıyorsan kaçırma bu fırsatı forumca bir etkinlik yapalımÜye olduktan sonra hangi ülkeyi seçiyoruz? Farkediyor mu?
Beni pas geçin.
Vallahi unutmuşuz katılır mısınBeni niye çağırmıyorsunuz lan?!
ÜzdünBeni pas geçin.
Üye oldum zaten Ondan sonra istediğimiz ülkenin takımını seçebiliyor muyuz? Gerçi bütün iyi takımlar alınmışKamboçya'yı seç ben emperyalist ABD'yi seçtim sende sömürge ol kapitalizmcilik oynayak üye ol aramıza katıl eğlenceli oluyor futboldan ve menajerlikten hoşlanıyorsan kaçırma bu fırsatı forumca bir etkinlik yapalım
Dur seçme ilk bir hafta sadece 1 takım seçiyorsun eğer şimdi seçersen bizim lige katılmak için o takımı bırakmak zorunda kalırsın üye ol bırak sadeceÜye oldum zaten Ondan sonra istediğimiz ülkenin takımını seçebiliyor muyuz? Gerçi bütün iyi takımlar alınmış
Adam eksik olursa gelirim. Maksat şikeli oyunları engellemek, adaleti sağlamakVallahi unutmuşuz katılır mısın
Üzdün
Tamam beklemedeyimDur seçme ilk bir hafta sadece 1 takım seçiyorsun eğer şimdi seçersen bizim lige katılmak için o takımı bırakmak zorunda kalırsın üye ol bırak sadece
Tamamdır bir kaç güne netleşir ama unutma ki her zaman bir kişi eksiğizdirAdam eksik olursa gelirim
Tamam oyun basit ben bu forumda başladım bir sene içinde forumun en iyisi oldum sende başarabilirsinTamam beklemedeyim