Çok kötü demem ama yine aynı yere bağlanıyor. Sıkıcılaşıyor.O kadar mı kötü?
Çok kötü demem ama yine aynı yere bağlanıyor. Sıkıcılaşıyor.O kadar mı kötü?
boşver izleme daha iyiHala tam izleyemedim . Kesitlerine denk geldim o kadar
bu sahneleri izle sonra da sonsuza kadar o sayfayı kapat.amiraller varmış mihawk varmış lucci varmış sabo varmış falan hepsi boşa yer kaplıyor hiçbir şey yapmıyorlar takılmaBullet vs supernovaları izle. Ondan sonra sal.
fanservice e kuduran enayi amerikan izleyicilerinin de ağzı sulanıyorİlaç ilaç.Saf aksiyon.
Oda çorbaya tuz atmayı unutmuş Toei de parayla veriyor işte tuzu.
Sahneler çok hızlı geçilmiş aceleye gelmiş ama yalansa söyle.Kim böyle aksiyon görmek istemiyor seride.O film senaryosu fan senaryosu gibi işte.Mangada böyle şeyler olsa mf arctan çok satardı millet hypedan deliye dönerdi.Oda yapmıyor bari biz yapalım demişler.fanservice e kuduran enayi amerikan izleyicilerinin de ağzı sulanıyor
o kadar aksiyonu istiyorum zaten ana serinin sıkıntısı bu ama gereksiz abartılan yerler var.şunu düşün Hancock ansıl saniyede 300 400 metre zıplıyor,Sabo ile Smoker nası F35 hızına 1 saniyednin altında ulaşıyor.Niye en güçlü karakterler güçlerini göstermedilerSahneler çok hızlı geçilmiş aceleye gelmiş ama yalansa söyle.Kim böyle aksiyon görmek istemiyor seride.O film senaryosu fan senaryosu gibi işte.Mangada böyle şeyler olsa mf arctan çok satardı millet hypedan deliye dönerdi.Oda yapmıyor bari biz yapalım demişler.
Hancock zıplar Hancock çok güçlü de o tarz şeyler fps akışından işte.Yada filme herşeyi tıkıştırmak istemelerinden.Biraz ağır çekim olmalıydı katılıyorum.o kadar aksiyonu istiyorum zaten ana serinin sıkıntısı bu ama gereksiz abartılan yerler var.şunu düşün Hancock ansıl saniyede 300 400 metre zıplıyor,Sabo ile Smoker nası F35 hızına 1 saniyednin altında ulaşıyor.Niye en güçlü karakterler güçlerini göstermediler
yok bence Hancockun o kadar yükseğe zıplaması ve bir tekmeyle Bulletin dengesini bozması saçmaHancock zıplar Hancock çok güçlü de o tarz şeyler fps akışından işte.Yada filme herşeyi tıkıştırmak istemelerinden.Biraz ağır çekim olmalıydı katılıyorum.
Ben.Sahneler çok hızlı geçilmiş aceleye gelmiş ama yalansa söyle.Kim böyle aksiyon görmek istemiyor seride.O film senaryosu fan senaryosu gibi işte.Mangada böyle şeyler olsa mf arctan çok satardı millet hypedan deliye dönerdi.Oda yapmıyor bari biz yapalım demişler.