Hee dikkat etmemiştim hiç. Mesajı atarken yatakta olmanın verdiği pespaye bir rahatlıkla atmıştım!!Altyazı kötü. Altyazının bazı yerleri Endonezce. Bilindik bir grup çıkarana kadar beklemek lazım.
Hee dikkat etmemiştim hiç. Mesajı atarken yatakta olmanın verdiği pespaye bir rahatlıkla atmıştım!!Altyazı kötü. Altyazının bazı yerleri Endonezce. Bilindik bir grup çıkarana kadar beklemek lazım.
Yibis el atar mı ki? Biraz yavaşlar gerçi.Altyazı kötü. Altyazının bazı yerleri Endonezce. Bilindik bir grup çıkarana kadar beklemek lazım.
Yibis geç veriyor. Normal anime bölümünde bile güncel değiller.Yibis el atar mı ki? Biraz yavaşlar gerçi.
Amaneden'in verdiği linktekiyle aynı altyazı.
Aklıma gelmişti ama ohys-raws böyle yapmazdı, demek öne çıkmak için baştan savma iş yapmışlarYibis geç veriyor. Normal anime bölümünde bile güncel değiller.
Amaneden'in verdiği linktekiyle aynı altyazı.
Altyazıyı bu grup hazırlamamıştır zaten raw grubu bunlar. Altyazıyı hazırlayan kişi Ohys-raws's göre hazırlamış ama kötü hazırlamış.Aklıma gelmişti ama ohys-raws böyle yapmazdı, demek öne çıkmak için baştan savma iş yapmışlar
Horriblesubs'u bekleyeceğiz anlaşılan. Arşiv yapmak isteyen de yibis'i bekler artık.Yibis geç veriyor. Normal anime bölümünde bile güncel değiller.