Corazon 20 Ara 2015 #53 Animeyi defalarca izledim fillerler hariç tek atladığım kısım bu malın olduğu bölümler
hdbfresh 20 Ara 2015 #56 Baryshx dedi ki: Animenin sonunda bir sürpriz var diyola, neymiş varmıymış öyle bir şey acep Genişletmek için tıkla ... Önemli duyuru olarak One Piece Film Gold başlığında paylaştığım sıvı altın olan teaserı yayınlamışlar. Önemli önemli diye abartmalarına gerek yokmuş. :S
Baryshx dedi ki: Animenin sonunda bir sürpriz var diyola, neymiş varmıymış öyle bir şey acep Genişletmek için tıkla ... Önemli duyuru olarak One Piece Film Gold başlığında paylaştığım sıvı altın olan teaserı yayınlamışlar. Önemli önemli diye abartmalarına gerek yokmuş. :S
muslu 20 Ara 2015 #58 bu Foxy size ne etti? daha izlemedim altyazı bekliyorum ama bencen gayet orjinal bir karakter ve tayfaydı
bu Foxy size ne etti? daha izlemedim altyazı bekliyorum ama bencen gayet orjinal bir karakter ve tayfaydı
MRTFR 25 Ara 2015 #59 Türkçe altyazı çıkmış. http://altyazi.org/sub/m/53356/One-Piece-Adventure-Of-Nebulandia.html