Geçmişte bununla ilgili bir teori yazmıştım, önce Crocus ve yanındaki Gizemli Karakter ile bir yazı yazmıştım ihtimal verilmemişti. Daha sonradan Yamato karekteri çıkmıştı karşımıza sonra bu karakter üzerinden yazı yazmıştım. Yanlış anlaşılmasın bunu şekil yapmak için söylemiyorum, sadece bunun nasıl mümkün olduğunu soruyorum.
Yani Oden flashbacklerin de bu karakter öldü diye kapadım konuyu, fakat bir anda sağlam bir şekilde karşımıza çıkması tuhaf geldi. Meyvesi falan var mıdır acaba Oden'in ?
Kaido acaba Oden'den etkilenip serbest bırakmış olabilir mi diyeceğim ? Saçma geliyor açıkçası, sonuçta intikam için geri gelme durumu var.
Oden, Toki tarafından zamanda yolculuk yaptırılmış olabilir mi ? Peki hiç mi yarası olmadı? ( Gerçi kıyafetlerinden dolayı net bir şey göremiyoruz. )
Bunca zamandır Oden neredeydi ?
Bölümün etkisindeyim şuan kafam allak bullak.
[Tartışma] - Oden ölmemiş olabilir mi?
SPOİLER!! Not : Son bölümü okumayanlar için başlığı bu şekilde yazmaya karar verdim. Yabancı forumlarda Oden ve Yamato benzerliği hakkında tartışmalar ve teoriler mevcut. Bende fikirlerinizi merak ettiğim için paylaşmayı uygun buldum.Konuyla ilgili çok karşıma çıkan resmi paylaşıcam...
www.korsanfan.com
Yani Oden flashbacklerin de bu karakter öldü diye kapadım konuyu, fakat bir anda sağlam bir şekilde karşımıza çıkması tuhaf geldi. Meyvesi falan var mıdır acaba Oden'in ?
Kaido acaba Oden'den etkilenip serbest bırakmış olabilir mi diyeceğim ? Saçma geliyor açıkçası, sonuçta intikam için geri gelme durumu var.
Oden, Toki tarafından zamanda yolculuk yaptırılmış olabilir mi ? Peki hiç mi yarası olmadı? ( Gerçi kıyafetlerinden dolayı net bir şey göremiyoruz. )
Bunca zamandır Oden neredeydi ?
Bölümün etkisindeyim şuan kafam allak bullak.